Live acum
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Horoscopul zilei 24 februarie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodii

O nouă zi, noi provocări pentru zodii. Iată ce spune horoscopul de astăzi, 24 februarie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani.

Horoscopul zilei de 24 februarie 2021. Iată ce spun astrele pentru fiecare zodie

Profimedia

Astăzi este șansa noastră să ne exprimăm sentimentele și să dăm în vileag ceea ce simțim. Totodată, vom face o demonstrație de curaj și vom renunța la lucrurile sau la oamenii care stau în calea succesului nostru.

Iată ce spun astrele pentru fiecare zodie în parte:

Horoscop 24 februarie 2021 Berbec

Pentru o lungă perioadă de timp va trebui să înveți lecția răbdării. Lucrurile nu au mers cum ai vrut tu nici prfesional și nici financiar, dar iată că se anunță vremuri mult mai bune.

Horoscop 24 februarie 2021 Taur

S-ar putea să ai parte de o porție de adevăr care nu va fi tocmai ușor de digerat. De asemenea, dacă ai comis unele greșeli, învață să-ți ceri iertare.

Citește și: Horoscop rune 2021, cu Mihai Voropchievici. Ce rezervă astrele pentru fiecare lună din an

Horoscop 24 februarie 2021 Gemeni

Asrăzi, față de alte dăți, este mult mai ușor să-ți înfrunți fricile și obsesiile. Este o zi bună să te întebi dacă nu cumva din cauza unor răni din copilărie oricât de multă dragoste ți s-ar arăta simți că e un gol care nu se umple niciodată.

Horoscop 24 februarie 2021 Rac

Poate că de multe ori ai făcut un pas în spate și ai crezut că e de bun simț să nu faci valuri în grupul tău de prieteni. Sau din contră, ai obosit pe toată lumea cu laudele tale. Așa că astăzi este timpul să găsești un echilibru.

Citește și: Ce îţi rezervă destinul în 2021 în funcţie de anul personal. Cum se calculează anul personal

Horoscop 24 februarie 2021 Leu

Te poți bucura de ajutorul unei persoane cu influență. Scopul tău astăzi este să fii în lumina reflectoarelor și dacă n-ai reușit încă să te afirmi poate că ai nevoie de un PR. Ai multă energie și te simți foarte bine în pielea ta.

Horoscop 24 februarie 2021 Fecioară

Dacă ești singur, astăzi ești super magnetic și atragi atenția. Așa că, nu sta nicidecum ascuns în casă. Oricum, pe nepusă masă, se poate ivi șansa unei întâlniri romantice, iar cuplurile pot reaprinde pasiunea, dar nu cu declarații, ci cu fapte.

Horoscop 24 februarie 2021 Balanță

Relațiile de familie pot fi acum stabilizate. Asta dacă nici tu, nici partenerul, nu vă comportați ca un dictator. Totodată, acasă se pot întâmpla lucruri care să te scoată din zona ta de confort.

Horoscop 24 februarie 2021 Scorpion

Poți jongla cu multe activități astăzi, dar asta nu înseamnă să faci tu treabă în locul altora. De asemenea, dacă ai prostul obicei să fii tot timpul cu telefonul în mână, poate că nu ar strica să faci o pauză și să fii atent și la oamenii de lângă tine.

Horoscop 24 februarie 2021 Săgetător

Mare atenție la detalii când vine vorba de bani, mai ales de cheltuieli. Ți-ar prinde bine să-ți iei un jurnal financiar în care să notezi exact câți bani câștigi și ce faci cu ei.

Horoscop 24 februarie 2021 Capricorn

Astăzi, fără să îți pese prea mult de părerea celor din jur, vei face paradă cu talentele și abilitățile tale. Cui nu-i convine, nu are decât să-ți dea unfollow. Ai super multă energie și tu și orice ți-ai pune în cap, ai puterea să muți munții din loc.

Horoscop 24 februarie 2021 Vărsător

Trecutul dă năvală peste tine, dar acum ai șansa să faci lucrurile diferit. Este momentul ideal să închizi un capitol din viața ta. Dacă vrei să te răzbuni pe cineva, să știi că te vei simți mai bine doar pe moment.

Horoscop 24 februarie 2021 Pești

Dacă ai ceva de spus, spune-o o dată pentru totdeauna, indiferent de cum vor primi ceilalți informația. Secretul este să ții cont că tonul îl face muzica.