Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune o reţetă de sezon cu pepene roșu şi fructe exotice, pe care a senumit-o ”Exotic dream”.
Iată ce ne trebuie pentru rețeta Exotic dream:
Cum pregătim rețeta Exotic dream
Tăiem un capac de la pepene și îi crestăm marginile sub formă de zimți.
Scobim miezul pepenelui cu ajutorul unui clește de înghețată, realizând mici sfere pe care le înfigem pe țepușe de bambus. Adăugăm și restul fructelor, tăiate spectaculos, așezându-le frumos pe categorii și umplem cu acestea interiorul cupei de pepene roșu.
La final, vom adăuga cupe de înghețată exotică.
Urmăriți videoclipul pentru a afla sfaturile lui Vlăduț în a alege cel mai bun pepene!
Din aceeași categorie de rețete estivale, vedeți și rețetele:
Cupă de sănătate - un desert răcoritor
Pepene roșu cu înghețată de brânză