Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o delicioasă rețetă de tort cu ciocolată albă și blat foarte crocant, cu biscuiți, zmeură, căpșuni dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Kisses for you".
Ingrediente pentru rețeta de tort cu ciocolată albă și blat foarte crocant
Mod de preparare pentru rețeta de tort cu ciocolată albă și blat foarte crocant
Biscuiții se macină în robot, se amestecă cu fisticul măcinat mai grosier șiuntul topit. Cu acest amestec se tapetează baza și pereții unei forme de tort de 22 cm. Se dă forma la rece pentru 15-20 de minute, apoi la cuptor pentru 10 minute, la 180 de grade.
După ce se temperează se așază în interior un strat generos de căpșuni și se presară fistic. Se topește ciocolata albă în smântâna încălzită, se omogenizează compoziția, se adaugă zeamă și coajă rasă de lime și se toarnă peste stratul de căpșuni. Se dă tortul la rece până se întărește ciocolata, apoi se decorează cu biscuiți,fistic, zmeură și căpșuni.
Spor și poftă bună!