Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit rețeta "Aripioare jucăușe", o combinație delicioasă între aripioarele de pui crocante și un demențial sos de gogoșari.
Ingrediente pentru rețeta Aripioare jucăușe
Mod de preparare pentru rețeta Aripioare jucăușe
Aripioarele de pui, după ce au fost ținute peste noapte la rece, într-un baiț cu condimentele preferate, se prepară la cuptor și se presară cu susan
Pentru sosul de gogoșari, se curăță gogoșarii, se taie în cuburi și se trag la tigaie în ulei de măsline cu un cățel de usturoi. Se adaugă baconul tăiat în fâșii mici și prăjit, în prealabil, apoi măslinele, muștarul, sarem piper și se potrivește gustul cu miere.
Se servesc delicioasele aripioare jucăușe cu acest sos de gogoșari, dar și cu o baghetă crocantă, rumenită la cuptor și gratinată cu cașcaval.