Vlăduț, bucătarul de la Neatza, ne propune rețeta "Tagliatele cu ragu". Sosul ragu este mai gustos, având în componență câteva ingrediente mai speciale.
Ingrediente pentru rețeta Tagliatele cu ragu
500 g tagliatelle apă sare Pentru sos: 1 kg antricot de vițel 500 g piept de porc 2-3 cepe 2 căței de usturoi 2 morcovi 1 țelină apio 400 g pastă de roșii pastă de anghinare sare piper parmezan 50 ml ulei de măslineMod de preparare pentru rețeta Tagliatele cu ragu
Se prepară mai întâi deliciosul sos ragu. Se încinge uleiul de măsline și se adaugă carnea de porc, tocată, apoi cea de vită. Se lasă să se pătrundă bine cărnurile, asezonate cu sare și piper, apoi se adaugă, pe rând, legumele tocate: ceapa și usturoiul, morcovii și țelina. Când acestea sunt ușor pătrunse, se adaugă pasta de roșii și se completează cu apă cât să fie bine acoperite. Se adaugă, după gust, pastă de anghinare și condimentele preferate.
Tagliatellele se fierb în apă cu sare, apoi se scurg și se adaugă în sos.
Se servesc delicioasele Tagliatele cu ragu, presărate cu parmezan și pătrunjel verde.
Poftă bună!
Vedeți și rețeta Tagliatelle de Bruxelles, dar și rețeta Best Ragu!