Reţeta zilei! Vlăduț ne îmbie cu niște delicioase chifteluțe servite cu un sos de sfeclă roșie și couscous, denumite „Chifteluțe căzute din cer”.
Ingrediente pentru rețeta Chifteluțe căzute din cer
Mod de preparare pentru rețeta Chifteluțe căzute din cer
Pentru chiftelute, se amestecă carnea trecută de două ori prin mașina de tocat cu ceapa tocată mărunt, usturoiul răzuit, verdeața tocată, pâine înmuiată în lapte și scursă și ouăle. Se omogenizează bine amestecul, se asezonează cu sare și piper și se formează chiftelele care se prăjesc în ulei încins.
Pentru garnitură, se coc merele și sfecla, apoi se transformă în piure, adăugând și smântâna. Separat se fierbe couscous-ul conform intrucțiunilor și se amestecă cu piureul de sfeclă roșie. Se asezonează totul cu sare și piper.
Se servesc delicioasele chifteluțe căzute din cer cu garnitura frumos colorată.
Poftă bună!