Vladuţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi rețeta "Pastrav îmbujorat", ce conține o combinație deosebită de ingrediente, care s-au asezonat perfect cu fileul de păstrăv afumat.
Ingrediente pentru rețeta Păstrăv afumat
Mod de preparare pentru rețeta Păstrăv afumat
Se amestecă mascarponele cu pasta de hrean și sfecla roșie coaptă sau fiartă și dată pe răzătoare.
Merele se taie în cuburi, la fel și smochinele. Fisticul și caju-ul se macină grosier, iar fileul de păstrăv se rupe în bucăți.
Se amestecă toate îngredientele pentru rețeta Păstrăv îmbujorat și se asamblează într-un cerc.
După ce se înlătură cercul, se presară fistic și caju peste salata de păstrăv îmbujorat. Se servește pe pâine prăjită, cu castraveciori murați.
Simplă și rapidă această rețetă Păstrăv îmbujorat, chiar merită încercată!