Antena Căutare
Logo show

Uşor de gătit şi delicios! Muşchiuleţ fructat, un preparat de toamnă, cu gutui şi mere

Dacă ai rămas în pană de idei şi nu mai ştii ce să găteşti, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă propune să vă răsfăţaţi papilele cu muşchiuleţ fructat. Ingrediente: -    Muşchiuleţ -    Foietaj -    Gutui -    Mere -    Muştar boabe -    Pastă de ardei iute -    Suc de lămâie Mod de preparare: Carnea se condimentează cu sare, piper şi cimbru, după care se rumeneşte în tigaie timp de trei patru minute, iar apoi se dă la cuptor timp de 20 de minute. Se lasă la răcit şi se taie în felii subţiri, iar foietajul se mărunţeşte în fâşii, se unge cu ou şi se presară cu sare şi susan. Se coace la 200 de grade. Gutuile se taie în cubuleţe, se adaugă în siropul fiert şi bine legat, se fierb timp de 30 de minute şi se adaugă, după gust, muştarul, sare şi pasta de ardei iute. În momentul servirii, se presară cu frunze de mentă.

Joi, 19.11.2015, 09:29
x