Live acumObservator 16
Prime Time 20:30X Factor

Da, se poate! Cum a reușit Alexandra Grapă să slăbească peste 30 de kilograme: ”Fac sport și am o relație echilibrată cu mâncarea!”

Avea 16 ani când a început să ia în greutate, iar un an mai târziu, la 17 ani, ajunsese să cântărească aproape 90 de kilograme. Ulterior, însă, Alexandra Grapă, cunoscută acum și sub numele de ”Regina Fitnessului” și-a dorit o schimbare, așa că a început să slăbească. 

A apelat la diete drastice, care i-au adus dereglări hormonale, iar mai apoi a început să facă sport. Și de atunci nu s-a oprit. Petrece ore în șir în sala de sport, este supranumită ”Regina Fitnessului”, iar acum, în direct la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, a vorbit despre cum și-a schimbat stilul de viață.

Video. A slăbit 30 de kg într-o lună, consumând doar mâncare pentru câini

”Am avut undeva la aproape 90 de kilograme, acum am 61 de kilograme, dar am arătat și mai urât la 61 de kilograme. Pe la 17 ani eram grăsuța liceului, am avut parte și de bullyng, dar frustrarea cea mai mare era că nu-mi găseam haine care să-mi placă. Când am venit în București au apărut problemele. Viața de noapte activă, persoane noi. Am mâncat doar pui cu salată, de trei ori pe zi și a fost greșit. M-am ales cu probleme hormonale. Îmi antrenez fesierii de trei ori pe săptămână. Am o relație echilibrată cu mâncarea.”, a explicat ea.

Video