Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)

Antrenament full body cu gantera. Cum să-ți modelezi corpul în cel mai scurt timp! | Video

Antrenament full body cu gantera. Cum să-ți modelezi corpul în cel mai scurt timp urmând sfaturile Dianei Stejereanu, instructor de fitness.

Diana Stejereanu, instructorul fitness de la Neatza cu Răzvan și Dani, alături de Ramona Olaru, ne prezintă un antrenament full body cu gantera.

Instructorul de la Neatza cu Răzvan și Dani ne sfătuiește ca sa lucram până la epuizare, exercițiile pe care le recomanda si ep acre le puteți vedea în video, pentru ca eficieța să fie maximă.

Cornelia Rednic, Pindu și Hrista Lupci, melodie machedonească de senzație, în platoul de la Neatza | Video

De asemenea, Diana Stejereanu ne explică pe fiecare exercițiu în parte care sunt grupele de mușchi care trebuie antrenate, pentru a ne modela corpul în cel mai scurt timp cu putință.

Oricine poate realiza aceste exerciții, făra a se deplasa la o sala de fitness, chiar din confortul casei tale.

Urmărește clipul video de mai sus, pentru a lucra alaturi de Diana Stejereanu si a-ți modela si tonifia musculatura, pentru a obtine un corp de invidiat.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro