Antena Căutare

Antrenament full body cu gantera. Cum să-ți modelezi corpul în cel mai scurt timp! | Video

Antrenament full body cu gantera. Cum să-ți modelezi corpul în cel mai scurt timp urmând sfaturile Dianei Stejereanu, instructor de fitness.

Diana Stejereanu, instructorul fitness de la Neatza cu Răzvan și Dani, alături de Ramona Olaru, ne prezintă un antrenament full body cu gantera.

Instructorul de la Neatza cu Răzvan și Dani ne sfătuiește ca sa lucram până la epuizare, exercițiile pe care le recomanda si ep acre le puteți vedea în video, pentru ca eficieța să fie maximă.

Cornelia Rednic, Pindu și Hrista Lupci, melodie machedonească de senzație, în platoul de la Neatza | Video

De asemenea, Diana Stejereanu ne explică pe fiecare exercițiu în parte care sunt grupele de mușchi care trebuie antrenate, pentru a ne modela corpul în cel mai scurt timp cu putință.

Oricine poate realiza aceste exerciții, făra a se deplasa la o sala de fitness, chiar din confortul casei tale.

Urmărește clipul video de mai sus, pentru a lucra alaturi de Diana Stejereanu si a-ți modela si tonifia musculatura, pentru a obtine un corp de invidiat.

S-au jucat cu adevărul. Testul sincerității a scos la iveală secrete din casele matinalilor | Video... Andreea Bănică trece printr-o perioadă dificilă: "Vreau să explodez, vreau să plec!" | Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x