Antena Căutare

Așa ceva n-ai mai văzut! Cățelul dansator care ține ritmul muzicii! | Video

Așa ceva nu ai mai văzut. Un cățel care dansează pe ritmul muzicii, face senzație pe internet. Iar dacă ai crezut ca le-ai văzut pe toate te înșeli amarnic. Iată cea mai recentă invenție din domeniul culinar.

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la Neatza cu Răzvan și Dani, mai multe clipuri amuzante.

Râzi pe săturate! Cum se luptă un karatist cu un adversar imaginar! | Video

Un cățel care dansează pe ritmul muzicii, face senzație pe internet, iar o pisica își imită stăpânul care se bucură de un gol din partea echipei de fotbal favorite.

Iar dacă credeți că le-ați văzut pe toate, va înșelați. Priviți noua invenție. O fântână de muștar. Ideală pentru toți gurmanzii, dar mai ales pentru iubitorii de mititei.

Cum să râzi o zi întreagă! Cele mai amuzante întâmplări și filmulețe! "Am pus benzină, în loc de motorină!" | Video

Urmăriți toate filmulețele amuzante, prezentate de Cătălin Oprișan, in cadrul rubricii Smiley News, din cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Râzi pe săturate! Cum se luptă un karatist cu un adversar imaginar! | Video... Raluka de la Asia Express e o divă sexy extrem de sinceră: „M-am uitat la filme XXX cu partenerul”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x