Live acumPoftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Râzi pe săturate! Cum se luptă un karatist cu un adversar imaginar! | Video

Ca să râzi pe săturate trebuie să te uiți la "Smiley News." Filmulețele prezentate, astăzi, te vor binedispune pentru întreaga zi.

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la Neatza cu Răzvan și Dani, mai multe clipuri amuzante.

Cum să râzi o zi întreagă! Cele mai amuzante întâmplări și filmulețe! "Am pus benzină, în loc de motorină!" | Video

Și astăzi filmulețele prezentate în cadrul rubricii Smiley News ne-au adus zâmbete pe buze și ne-au înveselit pentru întreaga zi.

În primul video prezentat de Cătalin, astăzi, ne-am amuzat privind un karatist beat, care se lupta cu un adversar imaginar.

Imaginea cu barbatul te va face să râzi în hohote.

Râzi cu lacrimi! Bătaie sau dans popular? Doi iepuri fac senzație pe internet! |Video

Un alt filmuleț, prezentat a fost despre aglomerația de la metroul din India. Iar cei care se plâng ca la București este aglomerat, trebuie să privească aceste imagini.

Clipurile amuzante nu s-au oprit aici, prezentatorul rubricii "Smiley News", Cătălin Oprișan ne-a arătat și altele la fel de haioase.

Urmăriți și vă amuzati, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Neatza cu Răzvan și Dani.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro