Cătălin Moroșanu, eroul tânărului care a mers călare la maternitate, în ciuda restricțiilor de circulație: „Când am văzut cum trăiește, am zis să îl ajut să își ia o casă!”

Povestea lui Sergiu, tânărul care a mers călare să-și vadă soția care tocmai născuse, a impresionat o ţară întreagă. Toată România a aplaudat gestul lui Sergiu, iar oamenii au cerut să îi audă povestea. Cătălin Moroșanu a făcut mai mult! În doar două săptămâni, a reușit să-i ofere lui Sergiu o casă nouă!

Povestea lui Sergiu, tânărul care a mers călare să-și vadă soția care tocmai născuse, a impresionat o ţară întreagă. Toată România a aplaudat gestul lui Sergiu, iar oamenii au cerut să îi audă povestea.

Imaginile cu Sergiu Ciobotariu, din Răducăneni, au devenit virale pe rețelele de socializare. Tânărul spune că a vrut să își vadă fiul și a încercat să ia un un mijloc de transport în comun până la spital, însă nu a fost lăsat. Așa că s-a urcat pe cal și a pornit spre maternitate, traversând, călare, Iașiul.

Cătălin Moroșanu a fost impresionat de povestea lui Sergiu Ciobotariu. Sportivul a demarat o strângere de fonduri prin care a reușit să-i cumpere o casă.

Imagini în direct din casa lui Sergiu, tânărul din Iași care a mers călare ca să ajungă la bebeluşul lui nou-născut | Video

„Eu m-am dus, prima dată, să vad despre ce este vorba, pregătisem niște donații pentru el. Când am văzut unde locuiește, în ce condiții stă și cât de sărac este, am zis să îl ajut să își cumpere sau să își construiască o casă”, a povestit Cătălin Moroșanu, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Nu a fost deloc ușor să străngă toți banii necesari, însă Cătălin Moroșanu a reușit să îi schimbe viața lui Sergiu și familiei sale.

Ce mai face Sergiu, tânărul care a mers călare la maternitate, ca să-și vadă copilul! Cătălin Moroșanu: „Cum lucrează Divinitatea prin oameni”

„În două săptămâni și jumătate, am reușit să strângem peste 42.000 de euro”, a mai spus Moroșanu.

Mai multe detalii despre acest caz emoționant, în materialul video de mai sus.

Ultimele știri