Antena Căutare

Cei aflați în izolare se pot bucura de mersul la piscină! Ce soluție a găsit un tânăr

Momente extrem de amuzante în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, după ce simapticul Cătălin Oprișan a dezvăluit care sunt cele mai amuzante clipuri video de pe internet.

Regulile obișnuite ale pescuitului le cunoaște, poate, toată lumea. Atunci când mergi să prinzi pește te folosești de undiță ca să ajungi la captură.

citește și: S-a găsit soluția! Cum faci petrecere cu prietenii acasă, fără să îți iei amendă! Trucul folosit de un tânăr

Doar că un tânăr a reușit să schimbe complet regulile, spre deliciul internauților. Practic, bărbatul a inventat un nou stil de pescuit.

MOMENTE AMUZANTE LA NEATZA CU RĂZVAN ȘI DANI

A luat undița, și-a luat și avânt și...s-a aruncat cu totul după pește! Un prieten a filmat momentul amuzant și imaginile au ajuns pe internet, devenind instant virale!

Cei aflați în izolare se pot bucura de mersul la piscină! Ce soluție a găsit un tânăr

Cum te poți relaxa la piscină, dacă ești în izolare

Cum te poți relaxa la piscină, dacă ești în izolare

Imaginația oamenilor a atins cote inimaginabile mai ales în perioada izolării la domiciliu. Un tânăr n-a mai putut îndura dorul de mers la mare sau la piscină, așa că și-a amenajat balconul pentru a se putea simți ca pe plajă.

citește și: Rutina îți strică relația? Ce trebuie să faci ca să-ți recucerești partenerul, în doar câteva ore

Și după ce stai puțin la soare, ce merge mai bine decât să te arunci în apă? Tânărul a avut și piscină pe balcon, iar vecinii s-au distrat copios atunci când au văzut ce a făcut tânărul cu pricina!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să savurezi și tu cele mai amuzante clipuri video de pe internet.

Românii pot obține anularea amenzilor pentru încălcarea ordonanțelor militare! Ce trebuie să faci... Când se deschid parcurile! Viceprimarul Sectorului 2 a făcut anunțul momentului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x