Antena Căutare

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, câștigătorii Asia Express, cel mai dur reality show: Mi-a fost dor să mănânc brânză și să beau vin!

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor sunt marii câștigători ai celui mai dur reality show din România, Asia Express - Drumul Comorilor.

Unii s-au bucurat și au așteptat cu sufletul la gură primele imagini din aventura lor prin Filipine și Taiwan, în timp ce alții au încercat să facă pariuri cu privire la cât timp rezistă în competiție echipa formată din Sorin Bontea și Răzvan Fodor.

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat Asia Express, sezonul 3! Cei doi concurenți au primit trofeul de 30.000 de euro! Reactoarele au ajuns la marele premiu, dar și la inimile unei întregi țări!

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat sezonul 3 Asia Express și trofeul de 30.000 de euro

Câștigătorii Asia Express, Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au intrat în direct cu Răzvan și Dani.

Sorin Bontea a mărturisit în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani că, Asia Express îți schimbă cu adevărat viața.

"Asia Express îți arată latura umană, îți arată cine ești", a spus Boontea.

Telespectatorii Asia Express au fost impresionați de echipa Sorin Bontea și Răzvan Fodor, pentru că ei nu erau prieteni foarte buni. Cei doi se cunosc de câțiva ani, s-au mai întâlnit în vacanțe, la petreceri, dar nu erau prieteni foarte buni.

Fialiștii Asia Express au mărturisit că după ce au ajuns în țară și-au dorit să mănânce brânză și să facă o baie fierbinte.

„Aah, ești vagabond”. Sorin Bontea și Răzvan Fodor, victorie după victorie în misiunea Asia Express! Speak și Ștefania au rămas în urmă

Pentru mai multe detalii, urmăriți video-ul de mai sus!

Românii îl sărbătoresc pe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe. Aproape 900 de mii de oameni îi poartă numele... Dan Spătaru n-a murit! Marii artiști ai României cântă împreună piesa "Să cântăm, chitara mea", într-un super ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x