Antena Căutare

Dani Oțil, pe role, și-a cerut iertare, în direct! Necazul prezentatorului, pricinuit de Ramona Olaru: „Mii de scuze, tuturor . Nu este normal”

De ce este Dani Oțil încălțat cu o pereche de role, în platoul Neatza cu Răzvan și Dani?

„Îmi cer mii de scuze tuturor oamenilor care se uită acum la televizor. Nu e normal ca un om în toată firea să meargă pe role”, a spus Dani Oțil, înainte de a începe provocarea de astăzi, de la Neatza cu Răzvan și Dani.

Ghinionul i s-a tras de la Ramona Olaru, care a lipsit din ediția de astăzi, motivat! Dani Oțil i-a luat locul, la provocarea de astăzi de la matinal: parcurgerea unui traseu cu obstacole, pe role.

Cum s-a descurcat Dani Oțil, puteți vedea în materialul video de mai sus, din Neatza cu Răzvan și Dani.

Absența de astăzi a Ramonei a creat o situație atipică la Neatza cu Răzvan și Dani! Cătălin Oprișan și-a făcut de cap, în stil propriu, la rubrica Meteo!

În ce condiții poți ieși din casă, în noaptea de Înviere, fără declarația pe propria răspundere? Informații de ultimă or... Cea mai fit mămică de la Neatza cu Răzvan și Dani vrea să fie și cea mai sexy! Ana Muntean te ajută să te menții în form...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x