Live acumAsia Express - Drumul comorilor (r)
Prime Time 20:00iUmor

Femeile s-ar ruga să fie arestate! Show fierbinte făcut de un polițist, chiar pe stradă

Și polițiștii au talente ascunse! Un agent a reușit să uimească oamenii din întreaga lume atunci când a făcut show fierbinte pe stradă! Cum s-a filmat bărbatul?

Spectacolul s-a petrecut pe o stradă din Statele Unite ale Americii, atunci când un polițist cu aere de cowboy a realizat că nu mai are hoți de prins, așa că s-a apucat de etalat mișcările de dans.

Pălăria a fost accesoriul care a completat întregul show, iar agentul nu s-a lăsat până ce nu a demonstrat că poate înlocui oricând cariera de polițist cu cea de...dansator!

Urmărește materialul de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să vezi cum dansează polițistul american, ca un adevărat cowboy!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!