Antena Căutare

Prognoza Meteo, 9 iunie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Meteorologii anunță vreme cu soare în prima parte a zilei, în majoritatea regiunilor. Totuși, spre după-amiză și seară vor apărea norii, ploile și vântul în mai multe zone.

Hartă cu fenomenle meteorologice Galerie
Prognoza meteo, 9 iunie 2021 | Profimedia

În cea de-a doua parte a zilei și seara în regiunile sudice, precum și în cea mai mare parte a zonelor montane instabilitatea atmosferică se va manifesta prin înnorări temporar accentuate, averse care vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat vor fi condiții de grindină, iar în restul țării vremea va fi caldă, cerul va fi variabil.

Iată prognoza meteo, prezentată de Ramona Olaru, la Neatza cu Răzvan și Dani!

Prognoza meteo, 9 iunie 2021, pentru fiecare regiune a României

În Maramureș, Crișana și Banat va fi soare pe tot parcursul zilei. De asemenea, în Oltenia, Muntenia, Dobrogea, Moldova și Transilvania vor fi perioade cu instabilitate atmosferică.

Iată ce vreme anunță meteorologii pentru fiecare regiune a României!

Citește și: Vremea în luna iunie 2021: Meteorologii anunță frig, ploi torențiale și temperaturi sub normalul periodei în aproape toată țara

Prognoza meteo, 9 iunie 2021, Maramureș

În Maramureș se anunță o nouă zi cu cer mai mult senil, precipitații slabe anunțându-se doar prin Sud-Estul regiunii. Maximele de astăzi în această regiune vor atinge 27 de grade, în Satu Mare.

Prognoza meteo, 9 iunie 2021, Crișana

În Crișana vom avea o zi de vară în toată regula. Cerul va fi variabil spre senin, iar temperaturile vor urca până la 29 de grade în Arad.

Prognoza meteo, 9 iunie 2021, Banat

Și Bănățenii se vor bucura de vreme frumoasă, cu soare și maxime de până la 30 de grade în Timișoara.

Prognoza meteo, 9 iunie 2021, Oltenia

Pentru Oltenia meteorologii anunță soar eîn prima parte a zilei și ploiae în cea de-a doua parte. Vântul va avea unele intensificări în timpul ploilor și sunt posibile unele căderi de grindină. Termometrele vor indica temperaturi maxime de 30 de grade, în Drobeta Turnu Severin.

Prognoza meteo, 9 iunie 2021, Transilvania

În Transilvania vom avea atât soare cât și intervale în care va ploua. Temperaturile vor urca astăzi până la 28 de grade, în Deva.

Prognoza meteo, 9 iunie 2021, Moldova

Ziua de miercuri nu aduce schimbări în privința vremii nici în Moldova. Dimineața va străluci soarele, dar după-amiaza aduce vânt, ploi și descărcări electrice. Temperaturile maxime în acestă regiune vor ajunge până la 27 de grade în Bacău.

Prognoza meteo, 9 iunie 2021, Dobrogea

În Dobrgea ne așteptă o zi cu cer mai mult noros, precipitații și intenisificări ale vântului. Maximele termice nu vor depăși 26 de grade în Tulcea.

Prognoza meteo, 9 iunie 2021, Muntenia

În Muntenia ziua debutează cu cer mai mult senin și soare, dar odată cu orele amiezii vremea va deveni instabilă și ne va aduce ploi torențiale, fenomene electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperaturile maxime vor ajunge până la 27 de grade în București și Alexandria.

Prognoza meteo în București și în celelalte orașe importante din țară

Pentru București meteorologii anunță o nouă ci zu soar eîn prima jumătate și ploi în cea de-a doua jumătate. Maxima zilei se va situa în jurul valorii de 27 de grade Celsius.

Timișoara- 30 de grade Celsius

Oradea- 28 de grade Celsius

Craiova- 28 de grade Celsius

Baia Mare- 26 de grade Celsius

Cluj-Napoca 25 de grade Celsius

Sibiu- 25 de grade Celsius

Craiova- 28 de grade Celsius

Suceava0 24 de grade Celsius

Miercurea Ciuc – 22 de grade Celsius

Brașov- 22 de grade Celsius

Bucurelti- 27 de grade Celsius

Iași- 26 de grade Celsius

Galați – 26 de grade Celsius

Constanța- 23 de grade Celsius

Horoscopul zilei 9 iunie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodi... Cum influențează data nașterii decizia de a demisiona de la job. Ce motive pot exista, în funcție de vibrația interioară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x