Antena Căutare

Răzvan și Dani, ipostaza în care nu au mai fost văzuți împreună: „Bătălia titanilor”. Cine a cedat primul la bara de tracțiuni

Razvan și Dani, în competiție directă. Gazdele matinalului de la Antena 1 s-au duelat la bara de tracțiuni și au fost surprinși într-o ipostază rară. Cine a iești învingător dintre ei.

colaj foto razvan si dani Galerie
Razvan și Dani, în competiție directă. Cum au fost filmați la bara de tracțiuni prezentatorii matinalului Neatza cu Răzvan și Dani | Instagram & Antena 1

Răzvan și Dani se află zilele aceasta la un festival dedicat sportului. Cei doi promovează un stil de viață sănătos și nu au acceptat fiecare provocare cu mult curaj. Dacă pe Dani, fanii l-au mai văzut în astfel de ipostaze, Răzvan a bifat o apariție rară. Prezentatorul matinalului a renunțat la hainele elegante pentru un echipament sportiv și s-a „duelat” cu partnerul său de emisiune.

Razvan și Dani, în competiție directă. Cum au fost filmate la bara de tracțiuni gazdele matinalului Neatza cu Răzvan și Dani

Despre Răzvan și Dani se știe deja că au o relație extrem de apropiată care datează cu mult înainte de a prezenta matinalul de la Antena 1. Cei doi sunt prieteni vechi și au copilări împreună. Astfel, viața i-a adus din nou într-o ipostază inedită care probabil le amintește de jocurile de când erau mici.

Citește și: Declarația Gabrielei Prisăcariu care a pus pe jar internauții: „Mai facem un copil dacă...”. Ce i-a transmis lui Dani Oțil

Articolul continuă după reclamă

Aflați la un festival sportiv, cei doi au fost provocați să reziste cât mai mult atârnați de bara de tracțiuni. Ambii au acceptat imediat provocarea și au scos la iveală latura competitivă.

„Bătălia titanilor”, s-a auzit spunând pe funal „arbitrul”.

„Puneți pariuri”, i-a mai încurajat acesta pe cei din jur, în timp ce continua numătoare inversă.

Cu toate aceste, pentru că se apropiau de final și niciunul nu ceda, arbitrul a plusat și i-a provocat pe cei doi matinali de la Neatza cu Răzvan și Dani să facă o flotare. Acela a fost momentul în care Răzvan a renunțat și l-a lăsat pe colegul său de emișiune să culeagă „laurii”.

Nici atunci Dani nu a coborât de pe bara de tracțiuni și a continuat să facă două tracțiuni, demonstrând că își merită titlul de învingător în bătălia sportivă.

Gestul rar făcut de Dani Oțil la nunta lui Razvan Simion și a Dalianei Răducan

Dani Oțil a ținut un discrus la nunta prietenului său de-o viață, iar Răzvan a publicat o imagine pe rețelele sociale, precizând că acesta este un un gest rar.

Răzvan Simion a precizat că Dani Oțil nu vorbește la nunți, motiv pentru care a fost un moment deosebit.

În stilul său caracteristic, Dani Oțil a glumit, răspunzând că a mai luat din banii de dar în schimbul discursului.

Citește și: Ce meniu special au avut la nuntă Răzvan Simion și Daliana Răducan si cum a arătat tortul miresei. Invitații au fost răsfățați

„Nu vorbește la nunți! Doar la a lui și la a mea!”, a scris Răzvan Simion în dreptul unei imagini în care Dani Oțil apare vorbind pe scenă, la microfon.

„Am scăzut din plic, oricum”, a glumit Dani Oțil, distribuind imaginea pe contul său de Instagram.

Dani Oțil și Răzvan Simion sunt prieteni de la grădiniță și au fost aproape unul de celălalt în momentele importante ale vieții, dincolo de emisiunea Super Neatza cu Răzvan și Dani, pe care o prezintă împreună.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Super Neatza, 19 iulie 2024. Cum să gestionezi timpul pentru a avea un stil de viață sănătos
Super Neatza, 19 iulie 2024. Cum să gestionezi timpul pentru a avea un stil de viață sănătos Vineri, 19.07.2024, 09:55
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x