Antena Căutare

Rețeta zilei la Super Neatza, 22 septembrie 2021, preparată de Chef nicolai Tand. Tocană coreeană de porc cu multe legume

În ediția din 22 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a pregătit o delicioasă rețetă de tocană coreeană de porc cu multe legume, dar și o rețetă de plăcintă cu dovleac copt, spre deliciul matinalilor.

Tocana coreeană de porc cu multe legume iese delicioasă preparată la foc lent Galerie
Tocană coreeană de porc cu multe legume, în vasul de fierbere | Neatza cu Răzvan și Dani

Așa cum ne-a obișnuit de-a lungul timpului, Chef Nicolai Tand, îndrăgitul bucătar de la Neatza cu Răzvan și Dani a preparat nu una, ci mai multe rețete culinare, în ediția din 22 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani. Una dintre acestea este o delicioasă rețetă de tocană coreeană de porc cu multe legume.

Pentru a prepara și voi o astfel de mâncare consistentă, gustoasă și hrănitoare, urmăriți mai jos lista de ingrediente și pașii necesari așa cum ni le-a redat chef Nicolai.

Tocană coreeană de porc cu multe legume - Ingrediente

  • 1 kg carne de porc
  • sare și piper
  • 2 linguri de ulei
  • 1 ceapă mare
  • 1 morcov
  • 3-4 căței de usturoi
  • puțin ghimbir
  • 1 fir de praz
  • 1 salată asiatică
  • 2 ardei
  • 150 gr tăiței de orez
  • 1 legătură de ceapă verde
  • 1 lingură de sos de soia
  • 1 lingură de sos teriyaki
  • 1 lingură de sos dulce-acrișor
  • 1 lingură de oțet
  • 1 linguriță de zahăr
  • 150 gr boabe de porumb dulce
  • verdeață pentru decor

Rețetă de Tocană coreeană de porc cu multe legume - Mod de preparare

Se începe cu carnea de porc care se taie în cuburi, se asezonează cu sare și piper și se rumenește în ulei încins. Apoi se adaugă ceapa tocată mărunt și usturoiul, de asemeni tocat mărunt, precum și morcovul curățat și tocat în bucăți mici. Se amestecă bine până când toate ingredientele sunt bine pătrunse și își întrepătrund aromele.

Citește și: Rețeta zilei la Super Neatza, 31 august 2021. Rețetă de pește cu fructe de mare și sos curry, preparată de chef Nicolai Tand

Următorul pas constă în adăugarea sosului de soia, apoi a sosului teriyaki amestecat cu oțet și zahăr și, nu în ultimul rând, a sosului asiatic dulce-acrișor. Se completează cu apă fierbinte și se mai lasă totul la fiert câteva minute.

Ceapa verde și prazul se curăță de primele foi, se toacă în rondele și se adaugă în vasul cu tocana coreeană. Varza chinezească se taie în fâșii, iar ardeii se curăță și se toacă în cuburi mici. Se adaugă în vasul cu tocană. se mai completează cu apă fierbinte dacă este cazul. Chef Nicolai Tand ne recomandă să preparăm mâncarea mai zemoasă cu textură între ciorbă și tocană pentru că este mai delicioasă.

Când toate ingredientele sunt pătrunse se adaugă tăițeii de orez și boabele de porumb dulce. Din acest moment se mai fierbe delicioasa tocană până când sunt hidratați tăițeii de orez. În acest timp se potrivește gustul cu sare, piper și ghimbir răzuit. În timpul servirii, sau după stingerea focului, se poate adăuga pătrunjel verde, tocat mărunt.

Spor la preparat și poftă bună la savurat!

Citește și: Rețeta zilei la Super Neatza, 28 iulie 2021. Delicii turcești, preparate de chef Nicolai Tand

Pentru mai multe detalii despre cum se prepară delicioasa rețetă de tocană coreeană de porc cu multe legume, dar și pentru a vă delecta cu momente savuroase din timpul emisiunii, nu ezitați să accesați materialul video de mai sus, desprins din cadrul matinalului Neatza cu Răzvan și Dani.

Rețeta zilei la Super Neatza, 20 septembrie 2021. Plăcintă cu ceafă de porc servită cu sos de iaurt și cremă de brânză... Rețeta zilei la Super Neatza, 22 septembrie 2021, preparată de Chef Nicolai Tand. Ștrudel cu dovleac, desert de toamnă a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x