Antena Căutare

Rețete zilei la Super Neatza, 17 septembrie 2021, Prăjitură cu biscuiți și mere din bucătăria lui Vlăduț

În ediția din 17 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, pentru că este vineri și este zi de desert,Vlăduț, bucătarul emisiunii, a pregătit un preparat denumit ” Prajitura bebe” Preparatul de astăzi se bazează pe mere, biscuiți, brânză de vaci cremoasă și frișcă. Merele sunt transformate într-un piure pentru că prăjitura trebuie să fie foarte fina la interior.

Prăjitura cu biscuiți, mere și cremă de brânză cu frișcă naturală, este și mai gustoasă dacă se adaugă și câteva mere coapte Galerie
Vlăduț, bucătarul de la Super Neatza prezintă prăjitură cu biscuiți și mere, pe o tavă dreptunghiulară | Rețeta lui Vlăduț

Așa cum ne-a obișnuit de-a lungul timpului, Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, vinerea pregătește câte o rețetă de desert, pentru a ne folosi drept inspirație în weeked. De data aceasta Vlăduț a prepart o rețetă spectaculoasă de prăjitură cu biscuiți și mere, pornind de la o prăjitură pe care o savura în copilărie.

Nu sunt necesare foarte multe ingrediente pentru așa desert delicios și nici modul de preparare nu este laborios. Urmăriți mai jos rețeta completă cu listă de ingrediente și mod de preparare, pentru a pregăti și voi celor dragi un desert simplu și delicios.

Citește și: Ingredientul secret care te ajută să nu ți se lase frișca

Prăjitură cu biscuiți și mere - Ingrediente

  • 2 kg de mere
  • 2 kg de biscuiți
  • 500 gr cremă de brânză
  • 500 gr frișcă naturală
  • 200 gr zahăr pudră
  • coaja de la o lămâie
  • Pentru decor:
  • pudră de scorțișoară
  • 1 kg de mere
  • batoane de scorțișoareă

Rețetă de prăjitură cu biscuiți și mere - Mod de preparare

Pentru acest desert nu avem de preparat decât frișca și merele care trebuiesc transformate în piure.

Citește și: Rețeta zilei la Super Neatza, 10 septembrie 2021. Desert de toamnă cu prune, paste și budincă de vanilie, preparat de Vlăduț

Așadar, se curăță merele și se dau pe răzătoarea mare, sau se taie în bucăți și se transformă în piure cu ajutorul blenderului. Nu este neceasară îndulcirea piureului de mere, este mai bun dacă are gustul ușor acrișor.

Frișca naturală se mixează până când capătă fermitate, apoi se adaugă zahărul și se continuă mixarea până când devine fermă. Se încorporează în frișca bătută, crema de brânză adăugată treptat și coaja de lămâie răzuită fin.

Când avem crema de brânză cu frișcă pregătită și piureul de mere, de asemeni pregătit putem asambla prăjitura.

Cum se asamblează prăjitura cu mere și biscuiți

Într-o tavă dreptunghiulară cu pereți detașabil se așază un rând de biscuiți și un rând de cremă peste care se adaugă din piureul de mere. Se continuă în același mod până când se termină ingredientele, ultimul rând fiind din cremă. Prăjitura se dă la rece pentru cel puțin o oră, timp în care ne putem ocupa de ingredientele pentru decor.

Citește și: Rețeta zilei la Super Neatza, 3 septembrie 2021. Gofre cu sos de vanilie și struguri, rețeta lui Vlăduț

Vlăduț a optat pentru un decor din mere coapte la cuptor și presărate cu pudră de scorțișoară. Din loc în loc mai putem aăuga și batoane de scorțișoară pentru un aspect mai plăcut.

Spor și poftă bună!

Pentru mai multe detalii despre cum se prepară delicioasa prăjitură cu biscuiți și mere, dar și pentru a nu pierde sfaturi importante de la Vlăduț, accesați materialul video de mai sus.

Dacă vă plac prăjiturile pe bază de biscuiți, vă mai oferim o rețetă de prăjitură fără coacere cu biscuiți și cremă caramel. Este o rețetă mai rapidă, cu ingrediente mai puține, dar foarte gustoasă și spectaculoasă.

Rețeta zilei la Super Neatza, 16 septembrie 2021. Salată din trei tipuri de ciuperci cu dressing de iaurt, preparată de ... Rețeta zilei la Super Neatza, 20 septembrie 2021. Plăcintă cu ceafă de porc servită cu sos de iaurt și cremă de brânză...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x