Ce s-a întâmplat cu primii pacienți cu COVID-19, din Wuhan, care au supraviețuit. „Au rămas cu aceste probleme”

Mulți dintre primii pacienți cu COVID-19 din Wuhan – locul de unde a izbucnit pandemia de coronavirus – au rămas cu probleme de sănătate, chiar și la trei luni după ce au fost externați, conform unui noi studiu.  

Ce s-a întâmplat cu primii pacienți cu COVID-19, din Wuhan, care au supraviețuit. „Au rămas cu aceste probleme”

profimediaimages.ro

Mai exact, potrivit studiului, mulți dintre primii pacienți cu COVID-19 din Wuhan au rămas cu probleme cu plămânii, la trei luni după ce au fost externați din spital.

Potrivit unui studiu realizat de doctorul Peng Zhiyong, managerul secției de terapie intensivă de la Spitalul Zhongnan, arată că 90% dintre primii pacieni cu COVID-19 din Wuhan încă se recuperează, conform The Mirror.

Același studiu a arătat că unul din zece dintre primii pacienți cu COVID-19 din Wuhan nu mai are anticorpii necesari pentru a se lupta cu noul coronavirus, în cazul unei noi îmbolnăviri.

Alertă de la medici! Vaccinul COVID-19 ar putea să nu funcționeze pentru toată lumea! Categoria de oameni care va rămâne vulnerabilă la coronavirus

Aceste persoane se plâng de lipsă de energie, iar 50% dintre ele au simptome de depresie – se simt marginalizați de societate și nu își pot relua viața normală pe care o aveau înainte de pandemia de coronavirus.

Două noi simptome ale infecției cu coronavirus, descoperite! Medicii ORL, în alertă! „Este nevoie urgent de acțiune!”

Doctorul Peng și-a început studiul în luna iulie și a urmărit 107 pacienți, cu vârsta medie de 59 de ani, care au fost diagnosticați cu COVID-19 și pneumonie și au fost intubați în prima etapă a pandemiei de coronavirus.

Un studiu similar din Beijing a arătat câ mai mulți pacienți cu vârste de peste 65 de ani care au avut nevoie de internare la terapie intensivă, din cauza COVID-19, încă au nevoie de suplimentare cu oxigen. Mulți dintre ei nu și-au recuperat simțul gustului sau pe cel al mirosului.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri