Căutare Live

Povestea refugiatei din Ucraina care l-a determinat pe un englez să-și părăsească familia. Unde s-au mutat cei doi îndrăgostiți

Un englez în vârstă de 29 de ani a părăsit-o pe mama celor doi copii ai săi, după ce s-a îndrăgostit de o refugiată din Ucraiana. Tânăra care a fugit din calea războiului a fost găzduită în locuința englezilor, iar după 10 zile de la venirea sa, bărbatul a decis să plece cu ea, departe de femeia cu care a avut o relație timp de 10 ani.

Un englez în vârstă de 29 de ani a părăsit-o pe mama copiilor săi, pentur a fi împreună cu refugiata din Ucraina, pe care a primit-o la el acasă

Instagram

Agentul de securitate Tony Garnett și-a părăsit partenera de viață după 10 zile de când în casa lui a venit refugiata Sofia Karkadym. Tony Garnett, care locuiește în Bradford, West Yorkshire, a declarat că s-a îndrăgostit de Sofia de când tânăra de 22 de ani a intrat în locuința familiei sale și că vrea să își petreacă restul vieții alături de ea, potrivit Daily Mail.

Iar Sofia, care a fugit din calea războiului, a spus că "l-a îndrăgit" pe Tony de cum l-a văzut și că trăiește o poveste de dragoste alături de el.

Unde s-au mutat Tony Garnett și Sofia Karkadym. Englezul și-a părăsit familia, după ce s-a îndrăgostit de refugiată

Noul cuplu locuiește acum cu mama și tatăl lui Tony, deși sunt în căutarea unei locuințe în care să se mute.

Mama părăsită, Lorna Garnett, a mărturisit pentru presa internațională că a rămas cu inima frântă după ce partenerul ei a decis să o părăsească pentru Sofia.

Vorbind pentru Sun on Sunday, Lorna a spus că ea crede că Sofia "a pus ochii pe Anthony de la început, a decis că îl vrea și l-a luat".

Citește și: Volodimir Zelenski și soția sa, Olena Zelenska, prima apariție publică de la începutul războiului din Ucraina

Ce a spus femeia părăsită, după ce tatăl copiilor ei a plecat de acasă cu refugiata din Ucraina

„Nu i-a păsat că ne-a distrus familia. Toată viața noastră a fost dată peste cap în două săptămâni”, a spus femeia părăsită.

Lorna a declarat că nu și-a dorit de la început să facă parte din proiectul de găzduire a refugiaților din Ucraina, însă a luat această decizie dorind să facă o faptă bună, în contextul războiului.

„Și așa m-a răsplătit Sofiia pentru că i-am oferit o casă", a conchis femeia părăsită.

Tony și Lorna Garnett au primit-o pe Sofia acasă la ei din dorința de a contribui la ajutorarea ucrainenilor care fug de invazia rusă. Bărbatul a declarat pentru The Sun că "a vrut să facă ceea ce trebuie" și că Sofia a fost prima persoană care a luat legătura cu el pe o pagină de Facebook unde s-a oferit să găzduiască un refugiat în cadrul programului guvernamental.

Sofia, care lucrează ca manager IT, a zburat la Manchester pe 4 mai, după ce a așteptat săptămâni întregi la Berlin ca viza sa pentru Marea Britanie să fie aprobată.

Tony a spus că el și Sofia s-au îndrăgostit rapid, iar fiicele lui de șase și trei ani au început să o îndrăgească. Acest lucru nu se poate spune și despre femeia care a fost părăsită după 10 ani de relație.

Războiul dintre Rusia și Ucraina a început în zorii zilei de 24 februarie, iar imagini tulburătoare au fost surprinse încă din primele ore ale războiului.

Citește și: Imagini mișcătoare la granița Ucrainei. Și-a lăsat copiii adulți în urmă, dar a salvat de război alți prunci, pe care nu îi știa

Occidentul a intensificat în ultimele zile furnizarea de arme către Ucraina, pentru a ajuta țara să se apere împotriva invaziei Rusiei, iar răspunsul Kremlinului nu a întârziat să apară.

Prima țară din Europa care introduce carantina obligatorie pentru variola maimuței. Câte cazuri au fost înregistrate... Motivul pentru care Vladimir Putin trebuie să își întrerupă de mai multe ori întâlnirile importante. Ce spune un spion b...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x