Antena Căutare

Curtea Suprema din Anglia a cerut executarea silita a printului Paul

Curtea Suprema din Anglia a cerut executarea silita a printului Paul, pentru o datorie de peste 2 milioane de euro, scrie Adevarul, in editia de miercuri. De asemenea, magistratii englezi au hotarat ca toate bunurile si proprietatile din Anglia, Tara Galilor si Romania, detinute de printul Paul si de printesa Lia, pot fi folosite, dar nu pot fi vandute.


Astfel, Paul de Romania nu are voie sa vanda sau sa diminueze valoarea bunurilor si proprietatilor pe care le detine in Anglia, Tara Galilor si Romania. Sub aceasta interdictie se afla si vila detinuta de cuplul princiar in Bucuresti, pe strada Alexandru Phillipide, actiunile la o societate comerciala dar si banii din conturile bancare.

Daca nu respecta interdictiile, printul Paul ar putea fi amendat sau chiar arestat, iar bunurile i-ar putea fi sechestrate. Judecatorii le-au permis printului Paul si printesei Lia sa foloseasca, saptamanal, suma de 2.000 de lire sterline.

Englezul Marco Houston a angajat un executor judecatoresc din Romania pentru a-si recupera banii.

Printul Paul de Romania a negat totul, prin purtatorul sau de cuvant ba chiar spune ca, de fapt, Marco Houston ii este dator cu peste 2 milioane de lire sterline.

Marco Houston, editor la publicatia Royalty Monthly, nu este la primul conflict cu membrii familiei regale romanesti. In 2004 el a fost dat in judecata de principele Radu pentru calomnie. Conflictul s-a stins, insa, dupa ce englezul si-a cerut scuze in instanta si a admis ca a publicat informatii neadevarate.

Donald Trump vrea sa candideze pentru presedintia Statelor Unite... Dezastrul ecologic din Ungaria capata dimensiunile unei tragedii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x