Antena Căutare

Declarații ȘOCANTE ale celui mai PUTERNIC om de pe planetă. Nu are nici o urmă de remușcare!

Imaginile din centrele în care sunt ținuți copiii ai căror părinți au fost arestați la granița SUA au făcut înconjurul lumii. Indignarea oamenilor a creat un val de presiune asupra administrației de la Washington pentru revizuirea legilor care stăteau la baza acestei drame.

Declarații ȘOCANTE ale celui mai PUTERNIC om de pe planetă. Nu are nici o urmă de remușcare!
Donald trump face declaratii socante | hepta.ro

Imaginile din centrele în care sunt ținuți copiii ai căror părinți au fost arestați la granița SUA au făcut înconjurul lumii. Indignarea oamenilor a creat un val de presiune asupra administrației de la Washington pentru revizuirea legilor care stăteau la baza acestei drame. Cu toate astea, Donald Trump a susținut cu vehemență respectarea legilor țării pe care o conduce.

Abia după ce Prima Doamnă a ieșit în spațiul public, exprimându-și nemultumirea fată de deciziile soțului ei, a apărut și prima reacție a acestuia. Ce a avut spus i-a lăsat pe toti cu gura căscată.

Preşedintele american Donald Trump a declarat că indignarea opiniei publice faţă de politica de separare a copiilor de părinţi, la graniţa cu Mexicul a fost orchestrată de democraţi pentru a distrage atenţia de la infracţiunile comise de Hillary Clinton şi FBI, scrie The Guardian. Declaraţia a fost făcută la câteva ore după ce a semnat decretul prin care a încheiat practica de separare a copiilor de părinţii lor imigranţi.

Vorbind în faţa unei adunări a suporterilor săi în Duluth, Minnesota, Trump a legat problema de raportul inspectorului general privind felul în care FBI a gestionat investigaţia despre Clinton în alegerile din 2016: „În acest moment, ei tot pun accent pe problema imigraţiei. Ei nu vor să ne arate ce se întâmplă în Congres, acolo unde s-a descoperit că această fraudă a avut loc”.

Când Trump a întrebat, despre Clinton, „Cât de vinovată este?”, publicul a răspuns: „Trimiteţi-o la închisoare!”.

El, de asemenea, şi-a arătat indignarea faţă de cei care îl critică: „De ce li se spune elita? Am un apartament mai bun. Sunt mai deştept decât ei. Sunt mai bogat decât ei, am devenit preşedinte şi ei nu, şi reprezint cei mai deştepţi, loiali şi minunaţi oameni din lume”.

Trump a apărat şi summit-ul cu Coreea de Nord, declarând că el a prevenit războiul şi a prezis că liderul nord-coreean, Kim Jong-un, „va transforma acea ţară într-o poveste de succes”. Trump a vorbit şi despre imigraţie, susţinând că, de când este la putere, oraşele din Long Island au fost „eliberate” de banda criminală MS-13 şi că democraţii „pun imigranţii ilegali înaintea cetăţenilor americani”. El a făcut referire şi la discursul său în care a declarat că Mexicul trimite intenţionat violatori şi criminali în SUA: „Nu îşi trimit cei mai buni oameni, vă asigur şi noi îi vom trimite înapoi”.

Atenție MARE! Una dintre cele mai cunoscute PLANTE produce ARSURI ÎNGROZITOARE ȘI ORBIRE. Imagini ÎNFIORĂTOARE... (VIDEO) Imagini ȘOCANTE. Un bebeluș ESTE BĂTUT DE PREOT în timpul botezului: „Taci din gură!”. Părinții i-au smuls copil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x