Antena Căutare

Dezastrul din Guatemala, filmat cu o dronă! Ce au surprins imaginile (VIDEO)

Dezastrul provocat de vulcanul Fuego din Guatemala, luni 4 iunie, a fost surprins de o drona. Pagubele sunt incomensorabile. Cutremurul a răpit 69 de vieți și a afectat alte 1, 7 milioane de persoane.

Dezastrul provocat de vulcanul Fuego din Guatemala, luni 4 iunie, a fost surprins de o dronă. Pagubele sunt incomensorabile. Cutremurul a răpit 69 de vieți și a afectat alte 1, 7 milioane de persoane.

Peste 3000 de persoane au fost evacuate după ce vulcanul Fuego a erupt în Guatemala. Experții spun că aceasta a fost cea mai mare erupție de 40 de ani încoace.

Dezastrul din Guatemala, filmat cu o dronă! Ce au surprins imaginile (VIDEO)

Lucrările de salvare nu s-au terminat încă. Imaginile arată cum străzile și locuințele sunt înghițite de lavă.

Dezastrul din Guatemala, filmat cu o dronă! Ce au surprins imaginile (VIDEO)

Vulcanul Fuego a provocat în septembrie 2012 evacuarea a aproximativ 10.000 de locuitori, iar de atunci au mai avut loc câteva erupţii.

În afară de Fuego, în Guatemala mai există doi alţi vulcani activi, Santiaguito (în vet) şi Pacaya (în sud), la 30 de kilometric de capitală. Vezi aici VIDEO complet cu imaginile apocaliptice surprinse de o dronă care survola împrejurimile.

Companiile Google şi Facebook, date în JUDECATĂ de statul american Washington. Ce lege ar fi încălcat... OMS a dezvăluit care este cel mai POLUAT oraș din lume. Viețile a trei milioane de oameni, în PERICOL...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x