Antena Căutare

Doi polonezi si-au abandonat copilul pe aeroport si au plecat in vacanta

Doi parinti din Polonia si-au abandonat copilul pe aeroport si au plecat in concediu in Grecia. Pasaportul fetitei lor in varsta de doi ani expirase, dar asta nu i-a impiedicat sa plece in vacanta mult visata. Au lasat copilul langa biroul de informatii si au plecat sa se imbarce in avion.

Politistii din aeroport au fost informati ca o fetita de doi ani a fost lasat in custodia angajatilor de la biroul de informatii. Momentul in care cei doi polonezi si-au abandonat copilul a fost surprins de camerele de supraveghere. Parintii nu au mai luat cu ei nici bagajele si au plecat grabiti sa prinda avionul spre Grecia.

La intoarcere, vor fi nevoiti sa dea socoteala in fata judecatorilor si risca sa fie acuzati de abandonarea fetitei care a fost preluata de la aeoport de niste rude.

Assad nu se lasa: Armata siriana a lansat o contraofensiva la Alep... AFP: "Romania se pregateste sa voteze destituirea presedintelui"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x