Live acum
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

Fata care ascunde un mare secret. Pare o adolescentă obișnuită, dar e total diferită de majoritatea pământenilor!

Cercetările Sabrinei Pasterski ar putea schimba percepția actuală pe care o avem asupra Universului, iar mintea sa excepțională, de sorgintea celor mai mari oameni de știință ai lumii, îi va câștiga un loc aparte în manualele de istorie și fizică ale generațiilor viitoare

Cercetările Sabrinei Pasterski ar putea schimba percepția actuală pe care o avem asupra Universului, iar mintea sa excepțională, de sorgintea celor mai mari oameni de știință ai lumii, îi va câștiga un loc aparte în manualele de istorie și fizică ale generațiilor viitoare.

Sabrina Pasterski pare să se fi potrivit acestui mediu încă de mică. La doar 14 ani, aceasta construiește un avion care funcționează pe baza unui singur motor, o realizare excepțională nu doar din pricina faptului că avem de a face cu un copil de o vârstă atât de fragedă, dar și pentru că avem în față o fată, conform ozy.com.

Deși în 2017 oamenii de știință de genul feminin nu sunt o raritate sau o surpriză pentru nimeni, Pasterski devine o figură nu doar pentru că invenția sa este aprobată, dar și pentru că reușește să atragă atenția profesorilor de top ai MIT și Harvard. Acum, cu nouă ani mai târziu, aceasta este deja absolventă a MIT și candidat la un doctorat în fizică la Harvard.

Află totul despre tânăra considerată următorul Einstein

Recomandari