Antena Căutare

Fiul preşedintelui Siriei este ÎNDRĂGOSTIT de… Cluj! Ce a spus despre oraș

Hafez al-Assad, fiul preşedintelui sirian Bashar Al-Assad, unul dintre cei mai controversați politicieni ai lumii, a declarat că îi place cu adevărat Clujul, unde se află pentru a participa la Olimpiada Internaţională de Matematică.

Hafez al-Assad, fiul preşedintelui sirian Bashar Al-Assad, unul dintre cei mai controversați politicieni ai lumii, a declarat că îi place cu adevărat Clujul, unde se află pentru a participa la Olimpiada Internaţională de Matematică.

La numai 16 ani, Hafez al-Assad spune că e îndrăgostit de matematică, iar una dintre destinaţiile lui preferate în lume va rămâne Clujul.

„Nu ştiu ce să mai fac să demonstrez că sunt o persoană normală. Cât despre atenţia care mi se acordă… La sfârşit, sunt doar un elev de 16 ani”, a spus el.

„Leonardo da Vinci a spus cândva «Există trei feluri de oameni: cei care văd, cei care văd atunci când li se arată şi cei care nu văd». Sunt o persoană normală. Şi mă cunosc bine. Oricine mă cunoaşte ştie asta”, a mai spus el.

Hafez este primul membru al familiei preşedintelui Siriei care ajunge în Europa după izbucnirea războiului.

„Vreau să mă fac inginer. Vreau să stau în Siria, mai ales că situaţia se îmbunătăţeşte şi există un mediu propice. Voi sta în Siria, voi continua facultatea altundeva, apoi mă voi întoarce”, a mărturisit el.

Olimpiada Internaţională de Matematică i-a dat prilejul să vadă puţin din România.

„Îmi place foarte mult Cluj. E plin de natură, sunt copaci peste tot. Îmi place cu adevărat”, a spus Hafez al-Assad.

El este cazat într-o cameră obişnuită dintr-un hotel de trei stele şi are acelaşi regim ca ceilalţi candidaţi. Pe de altă parte, beneficiază de măsuri de siguranţă speciale.

„Anul acesta a fost un pic mai dificil pentru mine. Am avut de susţinut Bacalaureatul, aşa că am fost puţin preocupat. Dar cel mai important lucru este să rezolvi probleme constant. Cât de multe pot”, a mai spus adolescentul.

Acesta este cel de-al doilea an în care fiul preşedintelui sirian participă la concursul internaţional de matematică

A ZGUDUIT Iranul din temelii și a ajuns la ÎNCHISOARE! O tânără de 18 ani a sfidat toate regulile, în pași de dans!... Vestea care a făcut înconjurul lumii! Iubitul concurentei de la ”Insula Iubirii” care s-a sinucis în urmă cu TREI SĂPTĂM...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x