Căutare Live

FOTO! Angela Merkel in uniforma nazista, intr-un ziar grec

Angela Merkel a fost comparata de presa din Grecia cu un conducator nazist intr-un ziar elen. Cancelarul german apare in uniforma nazista, cu textul "Memorandum macht frei" ("Memorandumul ne va face liberi") cu referire la acordul solicitat de creditori pentru un nou imprumut acordat Greciei.

"Acuzatiile la adresa Germaniei isi au originea in suferinta indurata de greci in perioada 1941-1944, in timpul ocupatiei naziste. Dar nu este singura problema: gestionarea economica defectuoasa, coruptia din sectorul public si disfunctionalitatile politice ar trebui sa inspire mai degraba o atitudine autocritica. Cu toate acestea, critici pline de ura la adresa politicilor Germaniei in contextul crizei din zona euro apar saptamanal in presa greaca si la posturile de televiziune", scrie Financial Times.

Pe fondul masurilor dure de austeritate solicitate de Troica formata din CE, BCE si FMI grecii se revolta tot mai mult.

Cum se face deszapezirea la Viena, capitala cu o clima similara cu cea a Romaniei... Frauda de 1.7 miliarde de dolari in Japonia: Fostul director Olympus, arestat...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri