Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Gafa uriasa a premierului Rajoy, dupa accidentul feroviar din Spania! A transmis condoleante victimelor cutremurului din China!

Spania este in doliu, indurerata de cele 80 de victimele ale accidentului feroviar petrecut ieri la Santiago de Compostela. Premierul Mariano Rajoy s-a grabit sa trimita presei un comunicat de condoleante, insa din greseala, in text s-a strecurat o eroare enorma.

EPA / Intact Images

Mariano Rajoy a transmis un comunicat in care isi exprima regretul pentru victimele seismului din China, care a avut loc luni dimineata, 22 iulie, si s-a soldat cu 73 de morti.

Imediat dupa accidentul feroviar din Spania, Rajoy a difuzat un alt comunicat, prin care prezenta condoleante pentru victimele accidentului. Insa, in ultima parte a comunicatului, apare o fraza preluata integral din comunicatul anterior, adresat rudelor victimelor cutremurului din China.

"As vrea sa adresez condoleante, din inima, pentru pierderile de vieti omenesti in urma cutremurului care a avut loc in orasul Gansu", a scris Rajoy in comunicatul difuzat dupa accidentul din Spania.

Recomandari