Antena Căutare

Masca de protecție, obligatorie la plajă și la piscină. Măsuri drastice impuse în Spania

Masca de protecție a devenit obligatorie la plajă, la piscină și în alte spații deschise, chiar și atunci când este posibilă distanțarea fizică de doi metri. Măsura a fost impusă în Spania, n regiunea Andaluzia, din cauza creșterii numărului de cazuri noi de coronavirus.

Masca de protecție, obligatorie la plajă și la piscină. Măsuri drastice impuse în Spania
Masca de protecție, obligatorie la plajă și la piscină, în Andaluzia, Spania | Profimedia Images

În regiunea spaniolă Andaluzia, purtarea măștii a devenit obligatorie atât în spații deschise, cât și în spații închise și indiferent dacă se poate menține sau nu distanța fizică de 2 metri, scrie Digi 24.

Masca obligatorie pe plajă și la piscină, în Andaluzia, Spania

Obligativitatea purtării măștii este valabilă pentru plaje și piscine și se respectă în totalitate, cu excepția momentelor când se intră în apă sau se stă sub umbrelă, dar cu distanțare fizică. Masca poate fi dată jos doar atunci când se mănâncă sau se bea în restaurante și la terase. În restul timpului trebuie purtată, mai scrie sursa citată.

Citește și: Previziuni înfiorătoare privind evoluția epidemiei de coronavirus. Ziua în care România va avea aproape 1.900 de cazuri de COVID-19 pe zi și peste 1.100 de pacienți la ATI

De la purtarea obligatorie a măștii în Andaluzia sunt exceptați copiii sub șase ani și persoanele care nu pot folosi astfel de obiecte din motive medicale.

Măști în spații libere, în Spania, din cauza creșterii numărului de cazuri

Autoritățile spaniole au luat această măsură pe fondul numărului tot mai mare de noi cazuri de Covid-19, înregistrate în ultimele zile în regiunea Andaluzia. Aceștia își doresc stoparea cu orice preț a riscului de transmitere a virusului.

Citește și: Noi state din Europa au închis granițele pentru români. Restricții de călătorie în 20 țări europene, dintre care 14 din UE

Spania a înregistrat până în prezent aproape 30.000 de decese cauzate de infecția cu coronavirus și peste 300.000 de cazuri de îmbolnăviri.

Avion prăbușit în Turcia. Toți cei șapte morți din accidentul aviatic erau membri ai serviciilor de securitate... Un bărbat nevoiaș, bătut de un polițist, la metrou! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! „Am simțit că îmi va ie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x