Antena Căutare

Cea mai mică fiică a lui Nelson Mandela a murit infectată cu coronavirus! Fiul ei: „Testul pentru COVID-19 a ieșit pozitiv, în ziua decesului”

Zindzi Mandela, cea mai mică fiică a lui Nelson Mandela, a murit infectată cu noul coronavirus. Devăluirea a fost făcută de fiul ei, la câteva zile de la moartea ei, la vârsta de 59 de ani.

Cea mai mică fiică a lui Nelson Mandela a murit infectată cu coronavirus! Fiul ei: „Testul pentru COVID-19 a ieșit pozitiv, în ziua decesului”
Zindzi Mandela | profimediaimages.ro

Fiul lui Zindziswa „Zindzi" Mandela, Zondwa Mandela, a dezvăluit, joi, că mama lui a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, în Johannesburg, luni, în ziua decesului ei, potrivit The Daily Mail.

„Mama mea a fost depistată cu noul coronavirus, în ziua decesului ei. Totuși, asta nu nseamnă că a murit din cauza unor complicații date de COVID-19.

Doar pentru că acel test a ieșit pozitiv, acum suntem obligați să acționăm în cadrul regulamentului existent pentru cazurile de deces, în rândul pacienților cu COVID-19”, a spus nepotul lui Nelson Mandela.

Nelson Mandela a lăsat în urmă regrete eterne şi o căruţă de bani!

Fiica cea mică a lui Nelson Mandela şi a celei de-a doua soţii a sa Winnie Madikizela-Mandela, era ambasadoare a Africii de Sud în Danemarca când a murit.

Galerie FOTO: Locul în care Nelson Mandela a fost închis pentru 27 de ani!

Nelson Mandela a murit în decembrie 2013, iar mama sa, Winnie Madikizela-Mandela, a decedat în aprilie 2018.

Doar doi dintre copiii lui Nelson Mandela mai sunt în viață - Zenani Mandela, în vârstă de 61 de ani, și Pumla Makaziwe „Maki" Mandela-Amuah, în vârstă de 66 de ani.

Un bărbat nevoiaș, bătut de un polițist, la metrou! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! „Am simțit că îmi va ie... Orașe din toată lumea, din nou în carantină. Peste 200 de mii de infectări au fost raportate zilnic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x