Antena Căutare

O influenceriță celebră, scandal uriaș! Tânăra își acuză colegii că au încercat să o drogheze la o petrecere: ”Nu știu cum am scăpat vie!”

O adolescentă faimoasă pe Youtube, unde este urmărită de peste 15 milioane de persoane, a acuzat alți youtuberi că au încercat să o drogheze la o petrecere. 

O influenceriță celebră, scandal uriaș! Tânăra își acuză colegii că au încercat să o drogheze la o petrecere: ”Nu știu cum am scăpat vie!”
Caeli își acuză un coleg că a încercat să o drogheze la o petrecere

Caeli, o influenceriță celebră, a făcut public un videoclip în care a vorbit despre spaima pe care a trăit-o la o petrecere, unde a fost bătută de mai mulți indivizi și împiedicată să iasă din locul în care se afla.

În cadrul videoclipului postat pe Youtube, Caeli a povestit că totul s-a întâmplat după ce a câștigat un casting, fiind aleasă să înregistreze mai multe filmulețe într-o altă țară.

Double G, un număr de improvizaţie care va deveni cu siguranţă viral! Bendeac: "Cea mai lamentabilă imagine din istoria iUmor!"

”Era sfârșitul săptămânii, iar colegii mei de Youtube din acea țară mi-au scris și m-au invitat la o petrecere. Am acceptat, pentru că îi știam, însă acolo a început coșmarul”, și-a început Caeli șirul mărturisirilor.

Ulterior, în timpul petrecerii care a avut loc într-o locuință, trei tineri ar fi încercat să o drogheze.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Eram la petrecere și totul mergea bine, însă mi s-a făcut sete. I-am cerut prietenului meu niște apă, iar atunci el a plecat să-mi aducă. După el s-au dus, însă, alți doi tineri. Am rămas singură, iar când s-au întors au adus cinci sticle cu apă. Mi-au întins una, însă nu era sigilată, nu s-a auzit zgomotul acela.

”Mi-am dat seama că se întâmplă ceva și am băut sticla respectivă. Fără să stau pe gânduri, le-am spus că știu că mi-au pus ceva în băutură, însă, au negat.”, a mai povestit ea.

Deși a vrut să păstreze sticla respectivă ca dovadă, cei trei tineri au împiedicat-o să facă asta. Ajutată de o persoană din producție, însă, ea a alertat poliția, însă acest lucru nu a însemnat sfârșitul coșmarului pentru ea.

Video viral! Și-a luat la trântă iubitul, în parc, în văzul tuturor, ca să îi deblocheze telefonul mobil! Bărbatul nu a avut scăpare!

”Poliția mi-a spus că nu poate să intre, că e proprietate privată. Polițistul mi-a spus să cobor, însă atunci când a vrut să plece, cei trei tineri au lovit-o și au încercat să-i ia sticla și alte lucruri. Nu știu cum am scăpat vie”, a mai povestit ea.

Acum, poliția anchetează cazul. Imaginile făcute publice de tânără au devenit virale, mulți arătându-se șocați de incident.

Partidul Brexitului renunţă să prezinte candidaţi la mandatele deţinute de către Partidul Conservator al lui Boris Johns... Twitter va facilita raportarea informaţiilor înşelătoare legate de procesul de votare la alegerile din Marea Britanie di...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x