Antena Căutare

O, Doamne! O româncă în vârstă de 16 ani s-a sinucis în Italia. Ce a făcut-o să își ia viața

O româncă în vârstă de 16 ani s-a sinucis în Italia, în oraşul Laigueglia din provincia Savona. Ea a lăsat două scrisori de adio.

O româncă în vârstă de 16 ani s-a sinucis în Italia, în oraşul Laigueglia din provincia Savona. Ea a lăsat două scrisori de adio.

Tânăra, care locuia alături de familiai ei în Italia, a dispărut de acasă, în mod misterios, la mijlocul săptămânii trecute.

Prietenii şi familia au căutat-o zile în şir în tot oraşul, dar şi în împrejurimi, au publicat mesaje pe Facebook şi pe WhatsApp, însă toate eforturile au fost în zadar.

În urmă cu câteva zile, adolescenta a fost găsită într-o clădire abandonată din apropierea căii ferate.

Tânăra şi-a pus capăt zilelor după c ear fi suferit o decepţie în dragoste, potrivit site-ului mediagold.it, citat de Libertatea.

În locul în care adolescenta şi-a pus capăt zilelor, autorităţile au găsit două scrisori, una în limba română şi alta în italiană, în care fata îşi cerea scuzei celei mai bune prietene şi iubitului.

Sute de mii de români plecați în Germania vor fi afectați! Autoritățile nu vor să mai plătească alocațiile copiilor imig... NENOROCIRE! Un autobuz în care se aflau zeci de copii A EXPLODAT! Sunt mulți morți! Toată lumea e în stare de șoc!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x