Antena Căutare

Românii, din nou campioni la furt! Cinci persoane au fost arestate după ce au reușit să fure bunuri în valoare de sute de mii de euro!

Hotii romani socheaza din nou in strainatate. Cinci persoane au fost arestate preventiv intr-un dosar vizand zeci de furturi de aparate electronice din societati comerciale din Belgia. Valoarea prejudiciului este estimata la 500.000 de euro.

Hoții români șochează din nou în străinătate. Cinci persoane au fost arestate preventiv într-un dosar vizând zeci de furturi de aparate electronice din societăţi comerciale din Belgia. Valoarea prejudiciului este estimată la 500.000 de euro.

Conform Poliţiei Române, poliţişti ai Direcţiei de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorilor DIICOT - Structura Centrală, în colaborare Poliţia Federală din Belgia, regiunea Hasselt, au desfăşurat în comun investigaţii într-un dosar penal de criminalitate transfrontalieră înregistrat la Tribunalul de Primă Instanţă Limburg/Belgia. Cercetările din ultimele trei luni au relevat că, în perioada iunie 2017 - iulie 2018, membrii unei grupări de criminalitate organizată, formată din cetăţeni români, ar fi comis, prin efracţie, zeci de furturi de bunuri electronice din societăţi comerciale, situate în zone industriale ale regiunii Hasselt din Belgia. Valoarea prejudiciului este estimată la 500.000 de euro.

În baza unor ordine europene de anchetă emise de autorităţile judiciare belgiene, în cadrul cooperării judiciare internaţionale, în 11 iulie a fost organizată o acţiune comună, atât pe teritoriul Belgiei, cât şi în judeţul Tulcea, fiind făcute opt percheziţii la locuinţele cetăţenilor români vizaţi în acest caz, în urma cărora au fost ridicate bunuri care ar proveni din furturi.

Au fost puse în executare cinci mandate de arestare, patru dintre membri fiind arestaţi pe teritoriul Belgiei, iar altul arestat în România şi urmând să fie predat autorităţilor judiciare belgiene în vederea continuării cercetărilor în prezenta cauză.

Mărturisirile sfâșietoare ale unei puștoaice de 17 ani care a fost obligată să se mărite: ”N-am știut ce înseamnă un mar... Morți învăluite în mister! Doi prieteni de-ai concurentei de la ”Insula Iubirii” care s-a sinucis, găsiți morți la inter...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x