Căutare Live

România, amenințată de Rusia! Putin a făcut un anunț de ULTIMĂ ORĂ. „Va fi fără pereche în lume”

Rusia îşi va comanda armament fără pereche în lume, a anunţat, joi, preşedintele rus Vladimir Putin. Liderul de la Kremlin a amenințat România și celelalte state europene, spunânc că țările care găzduiesc noi rachete americane vor deveni ţinte ale Rusiei în cazul unui război.

Rusia îşi va comanda armament fără pereche în lume, a anunţat, joi, preşedintele rus Vladimir Putin. Liderul de la Kremlin a amenințat România și celelalte state europene, spunânc că țările care găzduiesc noi rachete americane vor deveni ţinte ale Rusiei în cazul unui război.

Ministrul român al Apărării a răspuns chiar în timpul manifestaţiilor de ziua Armatei Române. „Este o declaraţie tradiţională pentru preşedintele rus", a spus Mihai Fifor.

„Rusia nu ameninţă pe nimeni şi şi-a respectat cu stricteţe obligaţiile în sfera securităţii internaţionale şi controlului armamentului”, a declarat liderul de la Kremlin, într-o întâlnire cu reprezentanţi militari de rang înalt.

Însă, arsenalul rus urmează să fie modernizat cu scopul de a asigura apărarea în faţa oricărei eventuale ameninţări, a subliniat el, potrivit News.ro.

Vladimir Putin a făcut acest declaraţii în ziua în care NATO a lansat, în Norvegia, cele mai vaste manevre militare de la Războiul Rece şi până în prezent, la care participă aproximativ 55.000 de militari.

El s-a exprimat, de asemenea, în contextul în care preşedintele american Donald Trump a anunţat că intenţionează să-şi retragă ţara din Tratatul INF cu privire la interzicerea armamentului nuclear cu rază intermediară de acţiune, încheiat de Ronald Reagan cu Mihail Gorbaciov în 1987, în timpul Războiului Rece.

Donald Trump a luat această hotărâre acuzând Rusia că încalcă tratatul.

Putin a respins orice încălcare şi a acuzat, la rândul său, Washingtonul de încălcarea Tratatului INF.

Condamnare la ÎNCHISOARE pentru un ROMÂN în Ungaria! Motivul TULBURĂTOR pentru care va ajunge după gratii... Două femei au fost ÎNGHIȚITE DE PĂMÂNT, la propriu. Imagini TULBURĂTOARE – VIDEO...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri