Antena Căutare

Sancțiunile nu vor fi anulate până când nu se va renunța la programul nuclear

Secretarul de Stat al SUA Mike Pompeo a declarat că nu se va renunța la sancțiunile împotriva Coreeai de Nord până când aceasta nu va renunța total la armamentul nuclear.

Sancțiunile nu vor fi anulate până când nu se va renunța la programul nuclear
Mike Pompeo, Secretarul de Stat al SUA | vox.com

Secretarul de Stat al SUA Mike Pompeo a declarat că nu se va renunța la sancțiunile împotriva Coreei de Nord până când aceasta nu va renunța total la armamentul nuclear.

Mesajul reprezentantului SUA vine ca reacție la declarațiile presei nord coreene care anunța că sancțiunile se vor opri pe măsură ce „se vor face progrese” în vederea denuclearizării.

Pompeo a făcut declarația în timpul conferinței de presă comune cu miniștrii de externe ai Coreei de Sud și Japoniei, conferință ce a avut loc joi la Seul, la doar 24 de ore după ce liderul nord coreean Kim Jong Un a ajuns la Phenian „triumfător” după întâlnirea cu Donald Trump.

KCNA, presa de stat nord coreeană, a declarat miercuri că Donald Trump a discutat despre ridicarea sancțiunilor împotriva Coreei de Nord în timpul summitului din Singapore.

„Președintele SUA a vorbit despre posibilitatea suspendării exercițiilor militare dintre Coreea de Sud și SUA. Pe măsură ce discuțiile și negocierile au evoluat s-a adus în discuție și suspendarea sancțiunilor impuse Coreei de Nord.” a anunțat presa nord coreeană.

Vacanță în jurul lumii încheiată TRAGIC! Doi tineri au murit după ce au încercat să își facă un selfie... O nouă TRAGEDIE românească pe străzile din străinătate. TREI TINERI din România, victime ale accidentului!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x