Căutare Live

Sute de milioane de americani aniversează Ziua Independenţei! Cum se distrează aceștia „in the american way”

Preşedintele Donald Trump va petrece 4 iulie la Casa Albă, alături de apropiaţi, şi va primi câteva sute de veterani, alături de familiile acestora.

Preşedintele Donald Trump va petrece 4 iulie la Casa Albă, alături de apropiaţi, şi va primi câteva sute de veterani, alături de familiile acestora.

În marile oraşe americane, securitatea la festivităţile de Ziua Independenţei va fi asigurată de mii de poliţişti şi trupe speciale.

Şi americanii din România sărbătoresc astăzi, iar ambasadorul Statelor Unite la Bucureşti, Hans Klemm, a transmis deja un mesaj.

TOT ce nu ştiai despre ZIUA STATELOR UNITE! 25% dintre americani nu au idee ce sărbătoresc pe 4 iulie

Urmărește clipul video de mai sus ca să afli mai multe detalii despre acest subiect.

Citește și:

Născuți pe 4 iulie. Descoperă pe a1.ro 100 de curiozități despre Statele Unite cu o zi înainte de marea sărbătoare!

241 de ani de independență pentru americani. 4 iulie și o coincidență macabră: Trei președinți ai SUA au murit pe aceeași dată. Doi, la distanță de câteva ore

Umilința care a făcut înconjurul lumii! Ce i-a făcut o femeie unei tinere pe care o acuza că ar fi avut o relație cu soț... VIRAL! Tot internetul s-a amuzat copios! La ce făcea reclamă autobuzul cu care mai mulți parlamentari francezi au fost t...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri