Căutare Live

Trump anunţă un decret privind reformarea poliţiei americane, în urma manifestaţiilor din SUA provocate de moartea lui George Floyd

Donald Trump a anunţat că urmează să semneze un decret privind o reformă a poliţiei şi că urmează să se exprime într-o conferinţă de presă cu privire la acest subiect, după mai multe săptămâni de manifestaţii în Statele Unite în urma morţii lui George Floyd, un afroamerican asfixiat de un poliţist alb la Minneapolis, relatează Reuters.

Şeful statului american nu a făcut nicio precizare cu privire la conţinutul acestui decret.

Congresmeni republicani şi democraţi lucrează la elaborarea unui proiect de lege distrinct privind reformarea poliţiei americane.

Sursa : news.ro

Teorie explozivă despre originea valului doi de COVID-19, în China! Unde a fost descoperit virusul: „OMS urmărește îndea... Explozie de cazuri de coronavirus. Țara care prelungeşte cu trei luni ”starea de catastrofă”: ”E pentru a proteja viețil...
Parteneri
Ce este grăsimea abdominală. 4 motive care pot duce la apariția acesteia
Grăsimea abdominală, așa cum îi spune și numele, este acea grăsime care se acumulează în zona abdomenului. Cunoscută și drept grăsime viscerală, aceasta acaparează organele abdominale, printre care ficatul și intestinele. Aceasta este extrem de periculoasă pentru sănătatea noastră și poate duce la creșterea riscului de a face diabet.
Catine.ro
Ultimele știri