Un bărbat nevoiaș, bătut de un polițist, la metrou! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! „Am simțit că îmi va ieși inima din piept!” VIDEO

Un bărbat nevoiaș a fost bătut de un polițist, la metroul din New York. Atacul a fost filmat de un martor, iar imaginile video au fost publicate pe internet.

Un bărbat nevoiaș, bătut de un polițist, la metrou! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! „Am simțit că îmi va ieși inima din piept!” VIDEO

În urma incidentului, bărbatul nevoiaș, în vârstă de 30 de ani, a fost pus sub acuzare, pentru atac asupra unui polițist de culoare, după ce l-ar fi lovit pe acesta la o mână.

În imaginile video se vede, însă, cum bărbatul nevoiaș a fos, de fapt, bătut de polițist, într-un tren de metrou din New York.

Ofițerul l-ar fi atacat pe bărbatul nevoiaș pe 25 mai, în jurul orei prânzului, pentru că acesta folosea mai mult de un loc în trenul de metrou ce era aproape gol.

Când polițistul s-a apropiat agresiv de el, bărbatul nevoiaș s-a apărat, îndepărtându-i o mână. Atunci, polițistul de culoare s-a dezlănțuit în atac.

„Poliţia, vino repede după noi! Repede! Ne omoară acum!”. Atac uluitor al „mafiei lemnului”, în Suceava, transmis live, pe Facebook! VIDEO

Nevoiașul este apărat de avocați ai unei societăți de asistență juridical non-profit din New York. Aceștia cer ca bărbatulului nevoiaș să îi fie anulate acuzațiile, precum și ca polițistul care l-a bătut în metrou să fie concediat.

Bărbatul nevoia, care este de meserie frizer, a spus că s-a urcat în trenul de metrou deoarece nu a vrut să aștepte pentru a ocupa un pat la un adăpost. El a mai spus a crezut, initial, că un polițist care l-a alungat, înainte de atac, și polițistul care l-a bătut l-au confundat cu altcineva.

„Te rugăm, te implorăm, NU face asta!”. S-a omorât în timpul unui live pe Facebook! Fiica lui, mesaj sfâșietor! „Nu voi putea, tată!”

„Am simțit că îmi va ieși inima din piept. Am crezut că m-au confundat cu cineva care a greșit cu ceva și că din cauza asta mă pedepsesc pe mine”, a spus el.

Un purtător de cuvânt al poliției a spus că ancheta în acest curs este în desfășurare și că vor fi luate în calcul „toate aspectele” din acel incident.

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri