Live acumTe cunosc de undeva! (r)
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Un nou simptom al coronavirusului? Ce i s-a întâmplat unei femei cu COVID-19 este cumplit! „Sperăm să își revină!”

Un nou simptom al coronavirusului pare să fie pierderea vederii. I s-a întâmplat unei paciente cu COVID-19 din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, după ce a fost conectată la un aparat de ventilație mecanică.

Un nou simptom al coronavirusului? Ce i s-a întâmplat unei femei cu COVID-19 este cumplit! „Sperăm să își revină!”

Femeia, Sarah Smith, în vârstă de 53 de ani, mamă a trei copii, care lucrează într-un cămin pentru bătrâni, de 18 ani, s-a autoizolat din 2 aprilie, iar, după două ăptămâni, a ajuns la un spital din Middlesbrough.

Pacienta cu COVID-19 a suferit de encefalopatie acută hipertensivă, asociată cu septicemia – condiție ce poate fi cauzată de coronavirus.

Când vor reveni românii la viața normală! Nelu Tătaru a făcut anunțul! „Valul 2 de COVID-19 ar putea lovi mai rău România, doar în această situație”

„Doctorii speră ca inflamația din creierul ei să treacă, iar ea să își recapete vederea, dar sunt șanse să rămână nevăzătoare.

Există șansa ca ea să fi făcut un atac cerebral în timpul crizelor pe care le-a avut și aceasta să fie cauza pierderii vederii. Are probleme de memorie, încă este confuză și are halucinații, cu scurte momente de luciditate.

Virusul are efecte diferite în rândul persoanelor infectate. Ceea ce i-a făcut mamei mele îi va schimba viața complet, chiar și în cel mai bun scenariu”, a explicat una dintre fiicele ei.

Un medicament de care a fugit toată lumea, testat ca tratament pentru pacienții cu COVID-19! Explicația doctorilor

Medicii încă nu sunt siguri de motivul pentru care femeia diagnosticată cu COVID-19, acum testată negativ, și-a pierdut vederea. Pacienta va ajunge pe mâna neurologilor, pentru mai multe analize.

Recomandari