Antena Căutare

Val de simpatie în Anglia pentru românul, care a dărâmat locuințele pentru că nu fusese plătit de patron: „A făcut foarte bine”

Daniel, românul care a dărâmat câteva dintre locuințele pe care le executase, a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare. Imediat după pronunțarea sentinței, în Marea Britanie s-a creat o adevărată isterie pe marginea subiectului, opinia publică din Albion fiind de partea românului

Daniel, românul care a dărâmat câteva dintre locuințele pe care le executase, a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare. Imediat după pronunțarea sentinței, în Marea Britanie s-a creat o adevărată isterie pe marginea subiectului, opinia publică din Albion fiind de partea românului.

Altfel foarte exigenți atunci când vine vorba despre faptele ilegale ale cetățenilor de altă naționalitate, britanicii sar în apărarea lui Daniel, considerând că gestul acestuia este unul normal, în condițiile în care beneficiarul clădirilor nu i-a achitat suma promisă.

Concret, bărbatul trebuia să primească 16 mii de lire sterline, iar paguba produsă se cifrează în jurul valorii de 1 milion.

Pe rețelele de socializare a început o adevărată campanie de apărare a lui Daniel, oamenii de rând considerând că ar fi procedat la fel într-o asemenea situație: „Nu e normal să nu-și primească banii promiși”, „Bine a făcut!” sau „Cel care nu și-a respectat partea sa de înțelegere de ce nu este pedepsit?”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de britanici în mediul virtual.

Halucinant! Un mort se răzbună pe cei cu care s-a certat în timpul vieții. Poliția este în alertă! Care este numărul vic... Un tată s-a trezit cu bebelușul mort, după ce a adormit cu el pe piept! Mama copilului a descoperit tragedia când s-a în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x