Antena Căutare

453 de ani de la moartea lui Nostradamus și profețiile care au schimbat omenirea

Profetiile lui Nostradamus au starnit mereu numeroase controverse. Chiar si astazi, 2 iulie, la 453 de ani de la moartea acestuia, unii oameni inca asteapta indeplinirea unor previziuni ale acestuia. Afla care sunt cele mai cunoscute profetii istorice care s-au adeverit și ce ar urma sa se intample.

Profețiile lui Nostradamus au stârnit mereu numeroase controverse. Chiar și astăzi, 2 iulie, la 453 de ani de la moartea acestuia, unii oameni încă așteaptă îndeplinirea unor previziuni ale acestuia. Află care sunt cele mai cunoscute profeții istorice care s-au adeverit și ce ar urma să se întâmple.

Pe numele său real Michel Nostradame, a fost un faimos farmacist francez care și-a câștigat notorietatea după ce, în 1555, a apărut prima sa lucrare „Les Propheties”. Această carte a devenit populară în întreaga lume și a creat în jurul lui Nostradamus un adevărat cult.

Pentru toți cei interesați de profeții și lumea mistică, Nostaradamus a repezentat mereu un punct de reper. Până acum, ce a prezis celebrul medic s-a adeverit în proporție de 70%.

Pierre de Ronsard scria despre contemporanul său: „Asemenea unui oracol antic, el a prezis timp de mulți ani o mare parte a destinului nostru. Evident, profetul s-a bucurat de respectul familiei regale și de o faimă tot mai mare, până la moartea sa, în 1566. Inevitabil, mulți au rămas extrem de sceptici în privința lucrării sale sau, chiar mai rău, l-au considerat un simplu șarlatan inteligent care profita de cei creduli.”(wikipedia.org)

Nostradamus și-a prezis chiar și moartea spunând: „Lângă bancă și pat voi fi găsit mort. După ce într-o seară a anunțat că nu va supraviețui nopții următoare, s-a stins într-un acces de gută și a fost găsit mort a doua dimineață în dormitor, lângă masa de lucru.”

Citește și: Semnele din Biblie ce anunță sfârșitul lumii! Apocalipsa va veni în cel mai neașteptat mod posibil

Trei profeții ale lui Nostradamus care auschimbat omenirea

1. Revoluția Franceză

Predicţie: „Sclavii vor cânta şi vor cere. Ca prinţii şi lorzii să fie ţinuţi în închisoare. Mai târziu, cei fără creier. Vor considera acestea enunţuri divine.”.

Ce s-a întâmplat: Oamanii s-au revoltat și au pornnit o revoluție, lând cu asalt Bastilia. Căderea Bastliei a reprezentat oprirea abuzurilor monarhiei și preluarea puterii de către țărani.

2. Atentatele din septembrie 2001

Profeție Nostradamus: „Un foc zguditor din centrul pământului va cauza fiori în Oraşul Nou Două roci mari vor purta urmele mult timp“ .

Ce s-a întâmplat: Pe 11 septembrie 2001, în timpul unui atac terorist, turnurile gemene din New York au fost distruse.

3. Marele incendiu din Londra

Profeție: „Sângele celor drepţi va fi cerut la Londra Ars în focul din 66 Bătrâna doamnă va cădea din locul ei înalt Şi o mulţi din aceeaşi sectă vor fi ucişi“

Ce s-a întâmplat: Pe 2 septembrie 1666, un mic incendiu izbucnit la o brutărie s-a transformat într-un foc ce avea să rămână în istorie. Mii de case şi fabrici au fost arse.

Cartea care a prezis tot viitorul. Descoperirea celor mai precise profeții din prezent: Totul este descris perfect!

Citește și: Cartea care a prezis tot viitorul. Descoperirea celor mai precise profeții din prezent: Totul este descris perfect!

Profețiile lui Nostradamus pentru următorii cinci ani

2019 – puterea politică începe să-și piardă supremația, iar oamenii spre întorc cu făța către Dumnezeu;

2020 – fenomenul distrugerilor pierde din amploare și conștiința divină începe să câștige teren;

2021 – se creează premisele favorabile renașterii conștiinței spirituale;

2022 – omenirea este împăcată și dispusă să trăiască în pace și armonie;

2023 – reinstaurarea completă a păcii mondiale;

Surse: wikipedia, adevarul.ro

Produsele de îngrijire care nu trebuie să îți lipsească vara... „Bică fără frică” și-a ținut promisiunea! De ce a apărut jurnalistul Decebal Rădulescu doar în chiloți într-un studio TV...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x