Antena Căutare

A primit un diagnostic ca o sentință! În loc să moară, se bucură de fiecare zi primită „cadou”. Asta se întâmplă de 21 de ani: „Sunt mai fericit și mai sănătos ca niciodată”

Avea 31 de ani când a primit un diagnostic ca o condamnare la moarte. Nu credea că va apuca să bifeze prea multe zile de naștere. 21 de ani mai târziu, boala tot nu l-a luat. Din contră, spune că este mai sănătos și plin de viață ca niciodată. Care este secretul?

A primit un diagnostic ca o sentință! În loc să moară, se bucură de fiecare zi primită „cadou”. Asta se întâmplă de 21 de ani: „Sunt mai fericit și mai sănătos ca niciodată”
„HIV pozitiv” nu mai este o sentință la moarte

Nu vrea ca numele lui să fie cunoscut, dar știe că povestea lui este importantă. Îl vom numi John.

John este homosexual și are 52 de ani. Și-a trăit tinerețea în anii '80, în Marea Britanie. Sex cu necunoscuți, alcool, droguri și petreceri. Rezultatul era unul așteptat. Ca mulți dintre prietenii lui, a fost diagnosticat cu HIV. Avea doar 31 de ani și simțea că fusese condamnat la moarte.

28 de ani fără Freddie Mercury. Deși a fost incinerat, o singură persoană din lume știe unde odihnește. ”Îți promit că nimeni nu te va deranja. Niciodată!”

Însă a fost printre cei norocoși. Puținii. 21 de ani mai târziu, john este într-o formă fizică excelentă, are un loc de muncă stabil și este fericit. Progresele medicinei au fost miraculoase. Trei pastile mici, luate zilnic, l-au smuls din ghearele unei morți încete și foarte dureroase.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bărbatul spune că a avut noroc să fie diagnosticat în acea perioadă. „Port cu mine memoria generațiilor de oameni ce au pierit din cauza bolii. Puținii supraviețuitori se chinuie și acum cu efectele devastatoare ale virusului, înainte ca acest tratament să fie pus în aplicare.”

Așa arată dependența! Distruși de droguri, în doar câteva luni: „Am fost abandonat pe străzi, lăsat să mor după ce făcusem supradoză” - Foto

Cei infectați cu virusul HIV trăiesc frumos. Au vieți pline, productive. „Muncim mult, ne distrăm, avem aceleași griji și motive de stres ca orice altă persoană, plus câteva „bonus”. Nu suntem blestemați, nu suntem murdari, nu suntem prădători sau periculoși, doar pentru că avem HIV”, a mai spus John.

Legenda Regelui Arthur e reală! A luptat cu creaturi magice, a înființat cel mai mare ordin cavaleresc și a avut cel mai... Secta în care trei mii de cupluri din 62 de țări s-au căsătorit în același timp. Aici credința și tradița se îmbină cu t...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x