Antena Căutare

Albirea pielii in zonele intime garanteaza succesul in societate, in Thailanda

Un nou produs cosmetic ce promite sa albeasca pielea din zonele intime in numai patru saptamani starneste controverse in Thailanda. In aceasta tara asiatica se crede ca persoanele cu pielea mai deschisa la culoare au mai multe sanse in societate.

Produse cosmetice care albesc fata, trupul si bratele existau deja in Thailanda. Efectul acestora este completat de pilule si suplimente alimentare care albesc si mai mult pielea. Potrivit The Guardian, acum, a fost scoasa pe piata si o crema pentru albirea pielii din zonele intime ale femeilor.

Lansarea acesteia a creat dezbateri aprinse in Thailanda. In urma cu cateva luni, intr-o reclama la un produs similar se promova ideea potrivit careia o femeie cu o zona intima mai deschisa la culoare este mai atragatoare.

Desi este o practica frecventa in tara asiatica, albirea pielii este insotita de multe riscuri. Cremele folosite in acest scop contin ingrediente periculoase precum mercurul si pot duce la decolorarea permanenta a pielii sau la boli de rinichi.

Foto: bbc.co.uk

Era Glaciara ar fi fost generata de caderea unui meteorit urias pe Terra... VIDEO! Doi oameni de afaceri din New York s-au batut pentru un taxi ca doi adolescenti infierbantati!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x