Antena Căutare

Ăsta-i şeful pe care şi tu îl vrei! Un patron şi-a trimis 6.400 de angajaţi în vacanţă VIP. 79 de hoteluri şi 4.760 de camere la dispoziţia lor

Toţi cei 6.400 de angajaţi ai unei companii asiatice au avut parte de "un bonus aniversar" pe cinste din partea patronului.

Ăsta-i şeful pe care şi tu îl vrei! Un patron şi-a trimis 6.400 de angajaţi în vacanţă VIP. 79 de hoteluri şi 4.760 de camere  la dispoziţia lor
Chinezi în vacanţă | CNN

6.400 de angajaţi ai unei companii asiatice au avut parte de "un bonus aniversar" pe cinste din partea patronului. Cu ocazia celebrării a 20 de ani de existenţă a multinaţionalei cu sediul-mamă la Beijing, angajatorul le-a oferit, in vara lui 2015, angajaţilor o vacanţă VIP de patru zile în Franţa, scrie CNN.com.

Un tratament exclusivist, cu tururi incluse, şedinte de shopping plătite din banii firmei şi răsfăţ franţuzesc la cele mai înalte cote.

Grupul asiatic - cel mai mare care a vizitat Franţa vreodată - a fost la Muzeul Luvru. Chinezii au avut liber la cumpărături la Galeriile Lafayette. După două zile în capitala Franţei, asiaticii s-au recuperat la Nisa, în sudul ţării. Grupul-mamut a invadat la propriu plajele de la Cannes şi Monaco: a ocupat 79 de hoteluri, 4.760 de camere şi a închiriat aproape 150 de autobuze, scrie CNN.

Plajele de pe Riviera Franceză au fost invadate de chinezi

Chinezii au îmbinat utilul cu plăcutul şi au pus în aplicare o idee năstruşnică: de a doborî un record şi de a intra în celebrul Guinness Book. S-au aliniat pe plajă şi au format cel mai lung text scris cu corpuri umane. Mesajul este unul cât se poate de sugestiv: "Tiens' (numele companiei - n.r.) dream is nice in the Côte d'Azur" ("Visul Tiens este plăcut pe Coasta de Azur"), text vizibil din avion.

Mesajul "răsfăţaţilor", demn de Cartea Recordurilor

Cât a costat întreag escapadă

O firmă de expertiză financiară a estimat că patronul a cheltuit circa 15 milioane de dolari, iar economia Franţei a fost "sălatată" cu aproximativ 20 de milioane de dolari, pentru că fiecare vizitator a mai cheltuit bani şi din bugetul personal.

Angajaţii s-au răsfăţat în vacanţa exclusivistă

Deşi pare un gest nemaiîntâlnit, nu este unul singular. În 2014, un grup de 7000 de asiatici a făcut o călătorie în SUA pentru a sărbători aniversarea a 35 de relații diplomatice între cele două ţări.

Mobilizare generală şi mult entuziasm

Grupul Tiens este un gigant pe piaţa telecomunicaţiilor din Asia.


CITEŞTE ŞI: Perle de la interviul de angajare! Râzi cu lacrimi dacă vezi ce au răspuns românii!

VIRAL: Măicuţele pe schiuri! "Parcă ar fi shaolini!"... O tânără s-a dat cu cremă pe față și pielea i s-a făcut verde! Femeile din întreaga lume folosesc acest produs!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x