Căutare Live

Bărbatul care s-a îngrășat intenționat 45 kilograme doar pentru a le arăta tuturor cum să slăbească. Cum arată după transformare

Un antrenor de fitness a decis să facă un test suprem de voință și metabolism și s-a îngrășat 45 kilograme doar pentru a le arăta tuturor cum procedează să slăbească.

Un antrenor de fitness a decis să facă un test suprem de voință și metabolism și s-a îngrășat 45 kilograme doar pentru a le arăta tuturor cum procedează să slăbească.

Instagram

Bărbatul, care e antrenor de fitness și blogger, a postat întreaga sa aventură după ce a decis că vrea să își testeze abilitățile de a slăbi într-un mode sănătos.

Mulți dintre cei care i-au urmărit povestea în mediul online au spus că nu e deloc un obicei sănătos. Dmitry Azovsky le-a arătat urmăritorilor săi felul în care a reușit să acumuleze kilogramele în plus și cum a slăbit apoi. În 2021, la începutul experimentului său, bărbatul cântărea 160 kilograme, potrivit The Sun.

Citește și: Ce se întâmplă cu corpul tău după ce ai slăbit 5 kilograme: sigur vrei să afli asta

Dmitry Azovsky s-a îngrășat doar pentru a demonstra că poate să slăbească

După un an de exerciții fizice intense, timp în care a urmat o dietă sănătoasă, Dmitry a slăbit și a ajuns să cântărească 102 kilograme. Bărbatul a început acest experiement de la începutul pandemiei de Covid-19 și a trebuit să își facă antrenamentele fizice acasă pentru că sălile de fitness au fost închise mult timp.

@dmitry.azovsky

my transformation

♬ Astronaut in the Ocean - Barlas & Mert & Yoelle

Citește și: Jazmyne Day a slăbit 60 kg și a investit peste 40.000 de dolari în operații estetice. Cum arăta înainte de transformare

“Primele luni au fost cele mai grele pentru că eram foarte supra-ponderal”, a povestit Dmitry.

În aprilie 2022, după ce s-a cântărit, Dmitry a spus că a reușit să slăbească încă 52 kilograme datoită faptului că face mult sport și a apelat la o dietă bazată pe deficitul caloric.

“Încă mă străduiesc să fiu din nou în formă. Totul e posibil în viață. Cel mai important lucru este să îți setezi un scop”, a mai povestit Dmitry.

Bărbatul a povetsit că a vrut să se îngrașe doar pentru a le arăta oamenilor cum să slăbească.

Cum a reușit să slăbească bărbatul

@dmitry.azovsky

my transformation

♬ πρωτότυπος ήχος - __.taki$dimi.__

“Am mâncat intenționat numai fast-food timp de un an pentru a mă îngrășa cu 45 kilograme” a povestit Dmitry.

Citește și: Ce înseamnă, de fapt, deficitul caloric, metoda de a slăbi pe care o recomandă nutriționiștii. Greșeala des întâlnită în diete

De asemenea, el le-a mai povestit urmăritorilor săi că oricine poate slăbi în orice condiții și că e important felul în care fiecare se luptă cu kilogramele în plus. Dmitry a spus că e mai ușor pentru o persoană să își reia antrenamentele decât să se apuce pentru prima dată de sport și să își construiască sileuta de la 0.

Mulți dintre urmăritorii săi l-au blamat pentru felul în care bărbatul a acționat și pentru că a încercat să le demonstreze ceva celorlalți. Majoritatea au explicat în comentariile lor că aceeași metodă se slăbit nu funcționează la fel pentru toată lumea. Nu toți ar putea ajunge la rezultatele lui Dmitry, chiar dacă s-ar strădui poate și mai tare.

Bărbatul a reușit să slăbească 45 kilograme într-un an prin antrenamente fizice zilnice și o dietă strictă ce implică deficitul caloric.

Iluzia optică ce i-a indus în eroare până și pe psihologi. Ce se întâmplă cu pătratele roșii și albastre, dacă privești ... Ce a pățit Robert Powell în timpul scenei Crucificării din "Iisus din Nazareth". Accidentarea care i-ar fi put...
Parteneri
Cele mai bune alimente pentru a scăpa de durerea în gât. Care sunt recomandările specialiștilor
Catine.ro
Ultimele știri
x