Antena Căutare

Bebelușul născut pe 22.02.2022 la ora 02:22. Care e, de fapt, motivul pentru care fetița e considerată o minune

Aberli Spear, o femeie care a supraviețuit cancerului, a descoperit că minunile există atunci când a rămas însărcinată. Ea a născut pe 22.02.2022 la ora 02.22.

bebelus in bratele mamei
Aberli Spear, o femeie care a supraviețuit cancerului, a descoperit că minunile există atunci când a rămas însărcinată. Ea a născut pe 22.02.2022 la ora 02.22. | Shutterstock

Aberli a avut nevoie de numeroase tratamente după vindecarea formei de cancer cu care s-a confruntat. Tocmai de aceea, medicii nu credeau că e ava reuși să rămână însărcinată având în vedere că avea deja o medicație stabilită.

Bebelușul născut pe 22.02.2022 la ora 02.22

Pentru Aberli și soțul ei, ziua de 22 februarie 2022, ziua palindrom a acestui an, a fost una extrem de fericită pentru că cei doi au întâmpinat venirea pe lume a fiicei lor, Judah Grace. Micuța s-a născut chiar la 02.22, iar sala de nașteri în care a născut femeia era numerotată cu 2.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Astăzi e o zi cu mulți de 2 extrem de specială pentru micuța noastră și întreaga familie”, a povestit Aberli.

Citește și: O mamă a montat camere de supraveghere în dormitorul copilului, dar când a privit imaginile a descoperit ce lucru bizar făcea

Proaspăta mămică a supraviețuit unei forme rare de cancer numită limpfonul lui Hodgkin, un tip de cancer limfatic care inhibă abilitatea corpului de a se lupta cu eventualele infecții din organism. Tratamentele de care a avut nevoie au diminuat șansele lui Aberli de a deveni mămică, dar ea și iubitul eu, Hank, au continuat să spere că într-o zi vor reuși. Femeia a făcut chimioterapie, radiații și imunoterapie.

Cu toate acestea, rugăciunile i-au fost ascultate și Aberli a devenit mamă în ciuda tuturor așteptărilor. Numele pe care familia l-a ales pentru fetiță este unul symbolic. Judah înseamnă rugăciune, iar Grace înseamnă grație divină.

“Ea este o binecuvântare pentru noi toți”, a spus mama fetiței.

Aberli Spear s-a luptat cu cancerul timp de 6 ani, iar ea a fost declarată vindecată în 2020.

“Judah ne amintește de faptul că există lucruri bune, Dumnezeu și-a ținut promisiunea și ne-a demonstrat că întreaga comunitate a contribuit pentru binele meu”, a mai spus mama fetiței minune, potrivit Page Six.

Ce semnificație are data 22.02.2022

Numerologii spun că întâlnești numărul 222 pentru că ești pe calea cea bună, la locul și momentul potrivit. Cifra 2 indică orientarea către viața socială și de familie. Aduce farmec și empatie în viața ta, calități care te ajută să te afirmi în toate domeniile.

Citește și: O femeie însărcinată în 37 săptămâni arată de parcă urmează să nască 8 bebeluși. Care e explicația

222 este, de asemenea, un mesaj despre dragoste. Dacă ai un cuplu, acest număr este semnul că trebuie să muncești din greu pentru a îl face să reziste. Relațiile necesită angajament și dăruire, iar 222 este un semn că trebuie să lupți pentru armonie.

Potrivit numerologiei, apariția lui 222 înseamnă că îngerii îți arată că vor să întâlnești fericirea. Indiferent de experiențele negative prin care treci, te poți ridica mai sus și să își continui drumul.

Ce număr vezi? O iluzie optică îi face pe oameni să vadă numere diferite. Testul care oferă indicii despre sănătatea och... Yulia Tarasevich nu mai poate zâmbi sau închide ochii, după operații estetice nereușite. Ce s-a întâmplat cu fostul mode...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x