Antena Căutare

Ce a pățit Weronika, elevă premiantă, după ce s-a îmbrăcat gotic și și-a pus coarne în poza albumului de absolvire

Weronika Jachimowicz, elevă premiantă din Statele Unite, a avut parte de o exepriență la care nu s-a așteptat, după ce a ales să apară în albumul de absolvire îmbrăcată și machiată în stil gotic, cu coarne și accesorii negre.

Ce a pățit Weronika, elevă premiantă, după ce s-a îmbrăcat gotic și și-a pus coarne în poza albumului de absolvire
Absolvire | shutterstock

Aceasta povestește că pentru prima serie de fotografii s-a îmbrăcat "normal", iar pentru poza de album a ales să apară în stilul ei caracteristic.

Tânăra de 17 ani de la liceul Mattituck a profitat de ocazie pentru a se "exprima pe deplin", îmbrăcând haine care fac trimitere către stilul gotic, accesorii neobișnuite, un colier ca pânza de păianjen, ba chiar a purtat o pereche de coarne negre pe cap: „Voiam doar să încorporez tot ceea ce îmi place într-o singură imagine. Am vrut să arăt cu adevărat gotic în ultimul meu an, pentru că așa sunt eu. Vreau să fie o explozie”, spune tânăra pentru publicația Today.

Citește și: Un bărbat a găsit o ușă secretă sub canapeaua din casă. Peste ce a dat Robert când a deschis-o

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce a pățit Weronika, eleva premiantă după ce și-a pus coarne pe cap în poza de album

Totul a fost "natural" pentru ea și povestește că se aștepta ca toți oamenii din oraș să vorbească despre aparița din albumul de absolvire, însă nu se aștepta niciun moment ca fotografia ei să fie discutată la nivel internațional.

Un coleg de-al său care avea fotografia fix lângă a ei a postat imaginea în mediul online, iar de acolo conținutul a devenit viral în doar câteva minute. Comentariile dure nu au întârziat să apară, iar oamenii au judecat-o pentru felul în care a ales să apară în albumul școlar.

Citește și: Pare o dubă albă, banală, însă ce ascunde la interior e de neimaginat. Viața proprietarei a fost schimbată iremediabil

Evenimentul a ajuns imediat și în atenția liceului pe care l-a absolvit, iar conducerea a stabilit că fosta lor elevă premiantă este un model pentru ceilalți oameni care nu au curajul de a fi cine își doresc. Ei au conchis că Weronika este capabilă de a-și asuma cine este cu adevărat și poate fi un exemplu prin care oamenii să înțeleagă că pot fi ei înșiși indiferent de circumstanță.

„Sunt fericită că îi pot inspira pe ceilalți pentru că asta au făcut și oamenii pentru mine. Am întâlnit o multime de persoane care m-au încurajat să fiu eu însămi și să nu îmi mai doresc să fiu pe placul tuturor”, a explicat ea.

Citește și: Un bărbat a cheltuit o avere ca să arate ca un filtru de pe Instagram. La ce rezultat a ajuns Aneece Malik

Weronika Jachimowicz și-a descris stilul ca fiind unul „foarte întunecat”, „foarte greu”, dar și „unic”. Tânăra este de păreăre că individualitatea înseamnă a fi "cine ești cu adevărat, fără intervenția oamenilor din jur". În ciuda gurilor rele care au crirticat-o, ea a primit nenumărate mesaje de la oameni importanți care au lăudat-o că a reușit să spargă tiparele și să își asume cine este cu adevărat, cu riscul ca cei din jur să o blameze.

Care ar fi fost, de fapt, cauza morții Prințesei Diana. Ce scrie în rapoartele medicilor care au încercat să o țină în v... Povestea bebelușului care s-a născut de mărimea unui marker. Era atât de mic că îi încăpea un inel pe picior. "Mira...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x